Φιλική ήττα με πολλά νέα πρόσωπα

Από paokfc.gr: Μία μικτή ομάδα με πολλούς παίκτες από την Κ20 και άλλους από την πρώτη ομάδα που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στην σεζόν, γνώρισε την ήττα με 0-1 από την Λαμία σε προπονητικό φιλικό στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα.
Πηγή: paokfc.gr
Φιλική ήττα με πολλά νέα πρόσωπα

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης , με μία μόλις προπόνηση πήρε φανέλα βασικού και πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Επίσης ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς ξεκίνησε τους Τσαούση, Δημητρίου και Χατζηδίμπα, που αγωνίζονται στην Κ20 ενώ στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν και οι Κωνσταντινίδης και Λημνιός που έπαιξαν ελάχιστα στα μέχρι τώρα φιλικά και επίσημα ματς της ομάδας.

Η Λαμία έχοντας στην σύνθεση της πολλούς έμπειρους παίκτες μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχασε δύο καλές στιγμές στο πρώτο τέταρτο με τους Βουό και Πίτι. Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε, πήρε τον έλεγχο της μπάλας και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες πριν το cooling break στα μισά του πρώτου μέρους. Αρχικά η μπάλα κατέληξε στον Πέλκα μετά εξαιρετικό συνδυασμό του νεαρού άσου με τους Κουλούρη και Αθανασιάδη , ο οποίος πλάσαρε πάνω από το σώμα του Παπαδόπουλου, αλλά ο Αναστασιάδης έκοψε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. Ένα λεπτό μετά ο τερματοφύλακας της Λαμίας έκανε σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Κουλούρη . Πριν την ανάπαυλα η Λαμία απείλησε μία ακόμα φορά τον Πασχαλάκη στο 31′, αλλά το σουτ του Βουό έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές αλλά και η καταπόνηση των παικτών, εξαιτίας και των υψηλών θερμοκρασιών δεν επέτρεψαν να βελτιωθεί η εικόνα του αγώνα. Στο 65′ ο Λημνιός έβγαλε σέντρα για τον Πέλκα ο οποίος αστόχησε με κεφαλιά, ενώ στο 87′ ο Τσούκαλος με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

Στο δεύτερο μέρος για τον Δικέφαλο μπήκαν άλλοι τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Σιαμπάνη , Τζοβάρα, Γκαργκαλατζίδη και Δημητριάδη .

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Πασχαλάκης (58′ Σιαμπάνης ), Τσαούσης, Δημητρίου , Πούγγουρας , Κωνσταντινίδης , Κάτσε , Χατζηδίμπας, Λημνιός (77′ Τζοβάρας), Πέλκας (82′ Δημητριάδης ), Αθανασιάδης (72′ Γκαργκαλατζίδης), Κουλούρης .

Διαβάστε ακόμη...