Θεμιτό το «τρικ» για έσοδα με... ΠΑΟΚ αλλά απαραίτητος και ο σεβασμός

Από metrosport.gr:Η Καβάλα είναι μια συμπαθής ομάδα με μεγάλη ιστορία και ένθερμο κοινό που κάνει την προσπάθειά της να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια.
Πηγή: metrosport.gr
Θεμιτό το «τρικ» για έσοδα με... ΠΑΟΚ αλλά απαραίτητος και ο σεβασμός

Η Καβάλα είναι μια συμπαθής ομάδα με μεγάλη ιστορία και ένθερμο κοινό. Κάνει την προσπάθεια της να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια και χρειάζεται και τη στήριξη του κόσμου της.

Πολλές φορές είναι απαραίτητα και τα «τρικ» του μάρκετινγκ αλλά αυτή είναι η μια πλευρά του νομίσματος. Δηλαδή καλά έκανε και ανακοίνωσε ότι την Κυριακή η ομάδα θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι, αλλά ξέχασε να ενημερώσει ότι αντίπαλος της θα είναι η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ και όχι η πρώτη ομάδα.

Προσβλέπει σε έσοδα, είναι θεμιτό αυτό όταν μάλιστα απέναντι της υπάρχει ο μεγαλύτερος σύλλογος της Βόρειας Ελλάδας, αλλά από την άλλη απαιτείται και σεβασμός προς τους οπαδούς που θα είχαν στην άκρη του μυαλού τους πηγαίνοντας στο γήπεδο ότι θα δουν τον Πρίγιοβιτς και την παρέα του. Κάτι ανάλογο φυσικά είχε συμβεί και πέρσι στη Δράμα, όπου το γήπεδο γέμισε αλλά η πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ποτέ δεν εμφανίστηκε.

Διαβάστε ακόμη...