Κρίσιμη ημέρα για την υπόθεση του Ελ Καντουρί

Από sdna.gr:Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ελ Καντουρί από την Εμπολι και η σημερινή ημέρα είναι καθοριστική. Όλα τα νεότερα για την υπόθεση του Μαροκινού μέσου.
Πηγή: sdna.gr
Κρίσιμη ημέρα για την υπόθεση του Ελ Καντουρί

Ο Ελ Καντουρί είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του Δικεφάλου στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Μαροκινός άσος, έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, κάτι που προανήγγειλε και ο Γιώργος Σαββίδης, μέσω του λογαριασμού του στο instagram.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, για να ξεκαθαρίσει οριστικά η περίπτωσή του, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες κυρίως έχουν να κάνουν με τον τρόπο που ο Ελ Καντουρί, θα έρθει στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ επιθυμεί πρωτίστως να προχωρήσει στην αγορά του, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο παίκτης να έρθει στη Θεσσαλονίκη, δανεικός με οψιόν αγοράς για τη νέα σεζόν.

Η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι καταλυτική, αφού σε μεγάλο βαθμό θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την υπόθεση του 26χρονου, αφού αμφότερες οι πλευρές επιθυμούν η υπόθεσή του μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει κλείσει με αίσιο τρόπο.

Διαβάστε ακόμη...