«Ο Μακ θα βάλει πάνω από 15 γκολ»

Από arenafm.gr: «Ακτινογραφία» πέρασε όλες τις ελληνικές ομάδες που έπαιξαν στην Ευρώπη, ο Νίκος Καραγεωργίου, μιλώντας στον ARENA FM 89,4 και τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Ο Μακ θα βάλει πάνω από 15 γκολ»

Για τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι λίγο καλύτερος φέτος με αυτούς που πήρε, ειδικά με τον Μακ, που πιστεύω ότι θα βάλει πάνω από 15 γκολ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει ένα κεντρώο χαφ, όχι δεκάρι, γιατί εκεί έχει Μπίσεσβαρ και Πέλκα, αλλά πρέπει να αποκτηθεί και ένας στόπερ».

Για τον Ολυμπιακό: «Επίσης θα είναι καλύτερος από πέρυσι, έτσι βλέπω, γιατί ενισχύθηκε στις μεταγραφές αρκετά, αλλά έχει ένα πρόβλημα στον στράικερ. Ο Μπεν δεν είναι στράικερ, έβαλε δυο γκολ με την Παρτιζάν, αλλά είναι πλάγιος και δεν θα σκοράρει με τέτοια συχνότητα πάντα, ενώ ο κόουτς δεν φαίνεται να εμπιστεύεται τον Ανσαριφάρντ».

Για τον ΠΑΟ: «Εάν δεν είχε Έλληνα προπονητή και είχε τον Στραματισόνι, θα είχε διαλυθεί. Είναι μεγάλη υπόθεση ο Έλληνας προπονητής σε αυτή την περίοδο και τυχαίνει να είναι ο Ουζουνίδης που κρατάει τα χαλινάρια».

Για την ΑΕΚ: «Ίδια ομάδα, ίδιο στιλ, χωρίς φιλοδοξίες για πρωτάθλημα, αλλά για πεντάδα, δεν πήρε κάποια μεγάλη μεταγραφή...'

Για τον Πανιώνιο: «Καλή ομάδα, τρέχει, έχει ένα αγωνιστικό στιλ, αλλά δεν μπορούμε να ξέρει πώς θα εμφανιστεί φέτος σε όλη την κούρσα».

Μίλησε και για τον Άρη: «Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό χτίστηκε φέτος η ομάδα, γιατί αυτοί οι παίκτες δεν θα περνούσαν ούτε έξω από το Χαριλάου, όχι να παίξουν κιόλας στην ομάδα. Παρ΄ όλα αυτά, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και έπρεπε να δουλεύει για το μέλλον, όχι για μια χρονιά. Εάν βγει κατηγορία, κανένας από αυτούς που αποκτήθηκαν, δεν θα μείνουν».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...