Το φιλικό με τα "μάτια" της ΠΑΕ

Από paokfc.gr: Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο Δικέφαλος στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα προπονητικά φιλικά στο γήπεδο της Τούμπας, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις υψηλές θερμοκρασίες να δυσχεραίνουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
Πηγή: paokfc.gr
Το φιλικό με τα "μάτια" της ΠΑΕ

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς παρέταξε την ομάδα με 4-2-3-1, έχοντας τον Κάμπος πίσω από τον Πρίγιοβιτς και τους Μακ και Ενρίκε στα φτερά, με την τετράδα της επίθεσης να αλλάζει συχνά θέσεις και ρόλους.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε κεφάλι στο σκορ στην πρώτη φάση που δημιούργησε πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Ο Μακ έβγαλε ωραία μπαλιά στον Πρίγιοβιτς , ο οποίος έστρωσε την μπάλα με το στήθος και εκτέλεσε πριν αυτή σκάσει στο έδαφος για να νικήσει τον Μάρκο Βελλίδη.

Μετά το αρχικό σοκ οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και έψαξαν την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 19′ μετά από εξαιρετικό τελείωμα του Νικολιά από μακρινή απόσταση, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ρέι . Νωρίτερα στο 15′ ο Κόντε σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο ΠΑΣ είχε και δεύτερο δοκάρι πριν την ανάπαυλα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάκου στο 45′.

Ο Δικέφαλος μπήκε ξεκίνησε δυνατά και στην επανάληψη, με τον Βελλίδη να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Ενρίκε στο 50′. Ο ΠΑΣ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του στο 61′, όταν ο Ρέι σταμάτησε τον Γιάκο σε τετ α τετ. Όσο περνούσε η ώρα η κούραση ήταν εμφανής και στα δύο στρατόπεδα με τις ευκαιρίες να είναι ελάχιστες. Ο Πρίγιοβιτς θα μπορούσε να δώσει στο 87′ την νίκη στον ΠΑΟΚ, αλλά η εντυπωσιακή γυριστή κεφαλιά που επιχείρησε χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η χρησιμοποιήσει τριών νέων παιδιών από την Κ20. Ο λόγος για τους Λύρατζη, Κόζακ και Μίσκοβιτς, που πήραν χρόνο συμμετοχής από τον Στανόγεβιτς .

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Ρέι , Μάτος (58′ Λύρατζης), Βαρέλα , Μαλεζάς , Δεληγιαννίδης , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Κάμπος (58′ Κόζακ), Ενρίκε , Μακ (68′ Μίσκοβιτς), Πρίγιοβιτς .

Διαβάστε ακόμη...