Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Ελ Καντουρί!

Από gazzetta.gr:Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με την πλευρά του Μαροκινού μεσοεπιθετικού και απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου να τα βρει και με την Έμπολι!
Πηγή: gazzetta.gr
Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Ελ Καντουρί!

Η... φανέλα με το νούμερο 7 που ανέβασε στο Instagram ο Γιώργος Σαββίδης φαίνεται πως σύντομα θα καταλήξει στον Ελ Καντουρί! Ο ΠΑΟΚ έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με την πλευρά του Γαλλομαροκινού μεσοεπιθετικού, για την έκβαση της υπόθεσης του οποίου υπήρχε άλλωστε τις τελευταίες μέρες αισιοδοξία από τους Ιταλούς.

Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με την Έμπολι, η οποία δαπάνησε χρήματα για να τον αποκτήσει από τη Νάπολι και δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά. Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ με δανεισμό και οψιόν αγοράς, ωστόσο αυτό είναι πιθανόν να αλλάξει στην πορεία των διαπραγματεύσεων.

Η υπόθεσή του όμως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Ο 26χρονος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αγωνιστεί στη Serie B και μετά τον υποβιβασμό της Έμπολι ξεκαθάρισε την πρόθεσή του να αποχωρήσει. Όλα δείχνουν πως οι τελευταίες λεπτομέρειες θα διευθετηθούν και ο παίκτης θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...