Ανακοίνωσε Ζάϊρο η Σερίφ Τίρασπολ

Από paok24.com: Οι Μολδαβοί καλωσορίζουν τον Ζάϊρο στην ομάδα τους και του εύχονται μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς, ενώ στην επίσημη ανακοίνωση τους υπογραμμίζουν και το ενδιαφέρον που έδειξε η Παρτιζάν για τον παίκτη.
Πηγή: paok24.com
Ανακοίνωσε Ζάϊρο η Σερίφ Τίρασπολ

Παίκτης της Σερίφ Τίρασπολ είναι και επίσημα ο Ζάϊρο με την ομάδα της Μολδαβίας να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Jairo De Macedo Da Silva εντάχθηκε στο δυναμικό της Σερίφ Τίρασπολ. Οι δύο πλευρές υπέγραψαν τη συνεργασία τους. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έρχεται στην ομάδα μας από τον ΠΑΟΚ στον οποίο ο Βραζιλιάνος βρίσκεται από το 2015. Η καριέρα του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ξεκίνησε στη Μαντουρέιρα και στη συνέχεια επέστρεψε στη Μποταφόγκο. Η ευρωπαϊκή του σταδιοδρομία ξεκίνησε στην Τρέντσιν και από εκεί μετακόμισε στην Ελλάδα. Επίσης, η Παρτιζάν Βελιγραδίου ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Βραζιλιάνου.

Η FC "Sheriff" καλωσορίζει τον Ζάϊρο και του εύχεται μεγάλες νίκες χωρίς τραυματισμούς με την κιτρινόμαυρη φανέλα του συλλόγου".

Διαβάστε ακόμη...