«Στα 3 εκατομμύρια ευρώ οι 30 αγώνες που ζητά η ΕΡΤ από τη NOVA»

Από sdna.gr: Συνεχίζονται οι ζυμώσεις για να μην τιναχθεί το πρωτάθλημα στον αέρα με τους τηλεοπτικούς κύκλους να αποτιμούν σε τρία εκατομμύρια ευρώ τα παιχνίδια που μπορεί να δώσει η NOVA στην ΕΡΤ.
Πηγή: sdna.gr
«Στα 3 εκατομμύρια ευρώ οι 30 αγώνες που ζητά η ΕΡΤ από τη NOVA»

Η κρατική τηλεόραση εξακολουθεί να... παίζει για την μετάδοση κάποιων αγώνων της Σούπερ Λίγκας τη νέα σεζόν και έτσι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τη NOVA, δώδεκα ημέρες πριν από τη σέντρα του πρωταθλήματος.

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι το συνδρομητικό κανάλι έχει καταστήσει ξεκάθαρη την πρόθεσή του να μειώσει τα χρήματα που δίνει στις ομάδες, η συμμετοχή της ΕΡΤ μοιάζει με μονόδρομο, κυρίως για να μειωθεί η ζημία για τις μικρομεσαίες ομάδες, οι οποίες θα υποστούν το ισχυρότερο πλήγμα.

Σύμφωνα με τα δεδομένα, η συζήτηση των δύο τηλεοπτικών σταθμών αφορά τη μετάδοση 30 αγώνων από πλευράς ΕΡΤ (επομένως ένα παιχνίδι ανά αγωνιστική), εκ των οποίων τα οκτώ θα είναι των τεσσάρων μεγάλων, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού.

Όπως τονίζουν τηλεοπτικοί κύκλοι, το συγκεκριμένο πακέτο αγώνων αποτιμάται περίπου στο ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν η ΕΡΤ είναι διατεθειμένη να δώσει αυτά τα χρήματα για να αγοράσει αυτούς τους αγώνες.

Διαβάστε ακόμη...