Σαββίδης και Epsilon

Από paok24.com: Η διάθεση του Ιβάν Σαββίδη να μπει ενεργά στον χώρο των ελληνικών μέσων ενημέρωσης είναι ξεκάθαρη τους τελευταίους μήνες και αποδεικνύεται και από σχετικές κινήσεις του ομογενή επιχειρηματία.
Πηγή: paok24.com
Σαββίδης και Epsilon

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ εκτός από τα έντυπα μέσα (πρόσφατα πέρασαν στα χέρια του Εθνος και Ημερισία) ενδιαφέρεται και για την απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας, έχοντας συμμετάσχει πριν μήνες και σε σχετικό διαγωνισμό της ελληνικής κυβέρνησης, ο οποίος αποδείχθηκε φιάσκο.

Αυτό που φημολογείται πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες στην Αθήνα, είναι πως ο Σαββίδης βρίσκεται μία... ανάσα από την αγορά του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του σταθμού, Φίλιππος Βρυώνης, φέρεται να ξενάγησε τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ στους χώρους του σταθμού, σε μία ακόμα ένδειξη ότι η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου ντιλ είναι προ των πυλών.

Μένει να αποδειχθεί και από επίσημα χείλη αν ο Σαββίδης θα μπει στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο μέσα από την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, την ώρα που αναμένεται και νέος διαγωνισμός για το μοίρασμα νόμιμων τηλεοπτικών αδειών.

Διαβάστε ακόμη...