Τα χαρακτηριστικά του νέου ΠΑΟΚ

Από inpaok.com : Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ολοκληρώσει πέντε μεταγραφές για την φετινή χρονιά, καθώς έχει ήδη ανακοινώσει τους Ζάρα, Ντίλαρντ, Τζόουνς, Κρουμπάλι και Κλάσεν. Θέμα ωρών βέβαια είναι και η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.
Πηγή: inpaok.com
Τα χαρακτηριστικά του νέου ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθέοδωρου να κάνει το βήμα παραπάνω σε σχέση με τα προηγούμενη δύο χρόνια. Αυτό άλλωστε δείχνουν και οι έως τώρα μεταγραφικές κινήσεις.

Οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν φέτος να στηριχθούν κυρίως σε έναν Ελληνικό κορμό, μεε νέους παίκτες (Κόνιαρης και Χαραλαμπόπουλος) αλλά και έμπειρους Έλληνες (Τσόχλας, Ζάρας, Μαργαρίτης, Χρυσικόπουλος).

Βέβαια, έντονο θα είναι και το στοιχεία από... ΗΠΑ, καθώς αποκτήθηκαν και Αμερικανοί με εμπειρία στην Ευρώπη (Ντίλαρντ, Τζόουνς, Κλάσεν και Κρουμπάλι). Μάλιστα, υπολείπονται ακόμα 2-3 κινήσεις, στις οποίες θα προβούν μέσα στις επόμενες μέρες οι άνθρωποι της ΚΑΕ.

H ομάδα θα δείξει όλα τα νέα της χαρακτηριστικά στο γήπεδο, άλλα όλα δείχνουν πως οι νέοι παίκτες της ομάδας θα συμβάλουν σε ένα όμορφο θέαμα...

Διαβάστε ακόμη...