«Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για Μπακαρί Κονέ»

Από metrosport.gr: Παραμένει στο στόχαστρο του Δικεφάλου ο αμυντικός από την Μπουρκίνα Φάσο...
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για Μπακαρί Κονέ»

Η «Μ» εδώ και αρκετές μέρες είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μπακαρί Κονέ ώστε να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας.

Σε ιστοσελίδα από την πατρίδα του ποδοσφαιριστή, την Μπουρκίνα Φάσο χθες επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας, γράφτηκε ότι η ελληνική ομάδα έχει προσεγγίσει τη Μάλαγα για να πληροφορηθεί τις απαιτήσεις της ώστε να τον αποκτήσει. Η ισπανική ομάδα δεσμεύει τον ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι του 2019, αλλά θέλει να τον παραχωρήσει. Ο ποδοσφαιριστής από το καλοκαίρι του 2016 είχε μετακομίσει από τη Λυών στην Μάλαγα. Στην γαλλική ομάδα αγωνίστηκε επί πέντε χρόνια, ενώ είχαν προηγηθεί πέντε πετυχημένες σεζόν (2006-2011) στην Γκινγκάμπ. Ο Κονέ είχε ελάχιστες συμμετοχές πέρσι με τη Μάλαγα, μόλις επτά, εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου.

Η ισπανική ομάδα θέλει να αδειάσει το ρόστερ της και ένας από τους παίκτες που είναι προς παραχώρηση είναι και ο αμυντικός από την Μπουρκίνα Φάσο ενώ θυμίζουμε ότι πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ στο κέντρο της άμυνας παραμένει ο Περουβιανός Κάρλος Σαμπράνο της Ρουμπίν.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...