Απειλεί και πάλι για τις εκλογές ο Βίκτωρας!

Από korakia.blogspot.gr : Του έδωσαν δικαίωμα την περασμένη φορά οι συστημικοί και κατάφερε να αναβάλει τις εκλογές της ΕΠΟ για τυπικούς λόγους, τους ίδιους που είχαν απορριφθεί πρόπερσι! Τώρα ο Βίκτωρας Μητρόπουλος που ντρέπεται να πει ποιον εκπροσωπεί, απειλεί και πάλι τη διαδικασία των εκλογών της 18ης Αυγούστου.
Πηγή: korakia.blogspot.gr
Απειλεί και πάλι για τις εκλογές ο Βίκτωρας!

Χωρίς ντροπή δηλώνει για διάφορα ανούσια πράγματα: «Το περασμένο Οκτώβριο ματαιώθηκαν οι εκλογές με προσφυγή μου στο Διαιτητικό Δικαστήριο λόγω ελλιπούς νομιμότητας στην προκήρυξη της Γενικής Συνέλευσης. Τότε χωρίς αμφιβολία η παράταξη του κ. Βαγγέλη Γραμμένου θα κέρδιζε τις εκλογές με έναν υγιεινό περίπατο. Σήμερα, η ανεκδιήγητη διοίκηση του κου Δρόσου έχει προκηρύξει εκλογές με μια διαδικασία επίσης παράνομη».

Αφού παραδέχεται ότι... έκανε τη δουλειά και δεν άφησε τον Γραμμένο να εκλεγεί, συνεχίζει: «Σκέφτομαι σοβαρά να προσφύγω εκ νέου στο αρμόδιο δικαστήριο καταγγέλλοντας την όλη διαδικασία. Στις προγραμματισμένες εκλογές για τις 18/8 η παράταξη του κου Β. Γραμμένου – αν γίνουν – θα κερδίσει με μεγαλύτερη ευκολία τις εκλογές, από τις προγραμματισμένες για τον περασμένο Οκτώβριο. Πάλι όμως η διαδικασία δεν θα είναι σύννομη. Ο μόνος δισταγμός που έχω για να προσβάλω τις προσεχείς εκλογές οφείλεται στη βαθιά πεποίθησή μου ότι αποκλείεται στο μέλλον της ΕΠΟ να υπάρχει χειρότερη διοίκηση από αυτήν που κατ' ευφημισμόν ονομάζεται "Επιτροπή Εξομάλυνσης". Άλλο ένα τετράμηνο με διοίκηση της ΕΠΟ, τον κ. Δρόσο και την παρέα του, δεν την αντέχει φίλαθλος ακόμη κι αν είναι εθισμένος σε ταινίες τρόμου ή καταστροφής».

Σα να θέλει κάτι ο Βίκτωρας... Σα να καλεί τον Γραμμένο να τον «παρακαλέσει» μη τυχόν του βάλει κανένα εμπόδιο πάλι. Λάθος κάνουμε;

Διαβάστε ακόμη...