Προτάσεις για τους Βιεϊρίνια και Σαμπράνο

Από metrosport.gr : Ο Στανόγεβιτς ζήτησε να δοθεί προτεραιότητα στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού
Πηγή: metrosport.gr
Προτάσεις για τους Βιεϊρίνια και Σαμπράνο

Η σύσκεψη κορυφής που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με τον Λούμπος Μίχελ και τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς μετά το τέλος του αγώνα με την Ολιμπίκ και οι συζητήσεις που συνεχίστηκαν χθες μεταξύ των τριών ανδρών είχαν ως βασικό παρονομαστή την ενίσχυση της ομάδας, αλλά και την βελτίωση της εικόνας που παρουσίασε, στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια. Για αυτό τον λόγο, ο μεγαλομέτοχος ζήτησε και μίλησε στους παίκτες (αναλυτικά η ομιλία του στην σελίδα 5) για να τους «προϊδεάσει» για την συνέχεια.

Αυτό που ζητά ο Σαββίδης είναι να παρουσιάσει καλύτερα στοιχεία η ομάδα και να προκριθεί στους ομίλους του Europa League καθώς τα έσοδα από την συμμετοχή της ομάδας δεν θεωρούνται αμελητέα.

Η μεταγραφική ενίσχυση έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία. Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Βιεϊρίνια, θέλει τον Σαμπράνο, θέλει ένα αμυντικό χαφ που θα κάνει την διαφορά και όλα είναι ανοιχτά. Ο Σαββίδης ενημερώθηκε από τον Μίχελ για τα δεδομένα των δύο καυτών υποθέσεων, του Βιεϊρίνια και του Σαμπράνο. Αυτό που αποφασίστηκε, είναι να γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις προκειμένου να τρέξουν οι υποθέσεις.

Ο Βιεϊρίνια θέλει να έρθει και λογικά ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα βρει στο οικονομικό με τον Πορτογάλο. Το ζητούμενο, είναι πως θα μειώσει τις απαιτήσεις της η διοίκηση της Βόλφσμπουργκ. Μέχρι χ8ες, οι Γερμανοί ζητούσαν περισσότερα από όσα προτίθεται να δώσει ο ΠΑΟΚ και το θέμα είναι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Ο Δικέφαλος θέλει να έχει «σύμμαχο» τον παίκτη στην προσπάθεια που θα κάνει. Εν ολίγοις η πρόταση θα κατατεθεί άμεσα για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Ο ατζέντης του Σαμπράνο με τον Ιβάν

Εξάλλου στην Θεσσαλονίκη ήρθε σύμφωνα με πληροφορίες ο ατζέντης του Κάρλος Σαμπράνο, του Περουβιανού κεντρικού αμυντικού της Ρουμπίν Καζάν. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο εκπρόσωπος του παίκτη συζήτησε με τον Ιβάν Σαββίδη για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Ο Σαμπράνο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με την Ρουμπίν που όμως θέλει να τον δώσει, εισπράττοντας ένα σεβαστό ποσό. Ηδη για τον Περουβιανό εξέφρασε ενδιαφέρον η Ρωσική Ανζί που δίνει (σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα) μέχρι και 3 εκατομμύρια ευρώ). Ο ΠΑΟΚ θέλει και σε αυτή την περίπτωση να έχει «σύμμαχο» τον παίκτη για να πιέσει την ομάδα του και να γίνει πιο εύκολο το deal.

Τι είπαν με τον Κουτσολιάκο

Ο Λούμπος Μίχελ συναντήθηκε χθες με τον Πόλ Κουτσολιάκο, ατζέντη των Βιεϊρίνια, Πέλκα και Κουλούρη, όπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικά. Ουσιαστικά έγινε μία κουβέντα για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης του Πορτογάλου και πως μπορεί να κινηθεί ο ΠΑΟΚ. Για τους Πέλκα και Κουλούρη είναι ανοιχτό το θέμα της διαπραγμάτευσης προκειμένου να προχωρήσει η ανανέωση των συμβολαίων των δύο παικτών.

Διαβάστε ακόμη...