«Yψηλότερο βουνό ο ΠΑΟΚ από Γαλατάσαραϊ και Φόλα»

Aπο paok24.com : Αισιόδοξος πως αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να αποκλείσουν τον ΠΑΟΚ και να βρεθούν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, εμφανίστηκε ο μεσοαμυντικός της Έστερσουντ, Τομ Πέτερσον.
Πηγή: paok24.com
«Yψηλότερο βουνό ο ΠΑΟΚ από Γαλατάσαραϊ και Φόλα»

Ο 27χρονος Σουηδός μίλησε στην ιστοσελίδα "Sportbladet" και τόνισε: "Μας μένει να σκαρφαλώσουμε το υψηλότερο βουνό. Η Γαλατάσαραϊ έχει καλή ομάδα αλλά δεν πάλεψε, ενώ η Φόλα τα έδωσε όλα αλλά δεν έχει τόσο καλούς παίκτες. Ο ΠΑΟΚ έχει και τα δύο συστατικά αλλά έχουμε δείξει ότι τα έχουμε κι εμείς".

Δεν παρακολουθώ πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα πλην των Σουηδών του Παναθηναϊκού. Θα είναι πολύ δύσκολα αλλά πιστεύω σε εμάς. Έχουμε ανεβάσει τα στάνταρ μας αλλά πρέπει να το κάνουμε κι άλλο. Έχουμε μία νέα κατάσταση, παίζουμε πλέον συνεχόμενα παιχνίδια και αυτό είναι κακό για τα σώματά μας, έχουμε αρκετές ενοχλήσεις.

Όμως την ίδια στιγμή, αυτό είναι το όνειρό μας, να παίζουμε στην Ευρώπη με τους δυνατότερους. Είναι μία τρελή κατάσταση, θα την διαχειριστούμε όσο γίνεται καλύτερα. Από πρώτης άποψης είναι πλεονέκτημα το ότι παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εκτός. Θα ήταν καλό να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκεί και να τους προσκαλέσουμε εδώ για να κριθεί η πρόκριση".

Διαβάστε ακόμη...