Εκεί που τραγούδησαν οι U2

Απο acpaok.gr : Στο «Ασίμ Φερχάτοβιτς Χάσε Στάντιουμ» θα δώσει και τους τρεις αγώνες της στον προκριματικό όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ η Γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: acpaok.gr
Εκεί που τραγούδησαν οι U2

Πρόκειται για το γήπεδο στο οποίο αγωνίζεται η ανδρική ομάδα ΦΚ Σαράγεβο, χωρητικότητας 34.500 θέσεων, που βρίσκεται στην ομώνυμη πρωτεύουσα της Βοσνίας, ενώ σε αυτό αγωνίζεται ενίοτε και η Εθνική ομάδα της εν λόγω χώρας.

Το στάδιο κατασκευάστηκε το 1947 με την ονομασία «Σίτυ Στάντιουμ Κόσεβο» και το 1984 φιλοξένησε την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, οπότε και μετονομάστηκε σε «Ολίμπικ Στάντιουμ». Το 2004, οι άνθρωποι της ΦΚ Σαράγεβο αποφάσισαν να του δώσουν το όνομα ενός θρύλου του συλλόγου, του Ασίμ Φερχάτοβιτς Χάσε.

Το συγκεκριμένο στάδιο είναι το μεγαλύτερο της Βοσνίας και σε αυτό έχουν λάβει χώρα πολλές μεγάλες εκδηλώσεις, με κορυφαία ίσως τη συναυλία των U2, στις 23 Σεπτεμβρίου 1997, τρεις μόλις μέρες πριν έρθει και στη Θεσσαλονίκη το διάσημο ιρλανδικό συγκρότημα.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στις 22 Αυγούστου, στις 12:00 τοπική ώρα, την Μπέτεμπουργκ (Λουξεμβούργο), στις 25 Αυγούστου (18:00) τη Βλάζνια (Αλβανία) και στις 28 του ίδιου μήνα (18:00) την οικοδέσποινα Σαράγεβο (Βοσνία).

Διαβάστε ακόμη...