Σύσκεψη στο Καραϊσκάκη για το μέλλον της «Εγκληματικής»!

Από sdna.gr: Το Καραϊσκάκη επέλεξαν ξανά ως έδρα Ενώσεις και παράγοντες που διέλυσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον της «Εγκληματικής». Ποιοι παρέστησαν, τι συζήτησαν. Το SDNA ήταν εκεί, άκουσε και φωτογράφισε...
Πηγή: sdna.gr
Σύσκεψη στο Καραϊσκάκη για το μέλλον της «Εγκληματικής»!

Μερικά από τα κορυφαία στελέχη της «εγκληματικής οργάνωσης» του ποδοσφαίρου έδωσαν το παρόν την περασμένη Τετάρτη στο Καραϊσκάκη, όπως συνήθιζαν να κάνουν και στα χρόνια που διοικούσαν την ΕΠΟ και κυβερνούσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το μοναδικό γήπεδο το οποίο παρίστατο η προηγούμενη ηγεσία της ΕΠΟ ήταν το Καραϊσκάκη. Τόσο για τους αγώνες της Εθνικής, όσο και γι' αυτούς του Ολυμπιακού.

Κάποιες από τις πιο σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ΕΠΟ έχουν ληφθεί σε αυτό το γήπεδο. Είτε στην προεδρική σουίτα, είτε στο Vammos, το καφέ – ρεστοράν του γηπέδου, όπου ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συνηθίζει να δεξιώνεται τους ανθρώπους της ομοσπονδίας.

Στον αγώνα με την Παρτιζάν υπήρχε κάλεσμα των κακουργηματικά κατηγορούμενων της «εγκληματικής», - όσων ακόμα παραμένουν «μάχιμοι» αρνούμενοι να μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας – ώστε να μετρηθούν και να ανασυνταχθούν ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ.

Μεταξύ άλλων, ήταν εκεί ο πρώην νομικός σύμβουλος και για πολλούς σκιώδης πρόεδρος της ΕΠΟ, Θόδωρος Κουρίδης ο οποίος - αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απόπειρας εκβίασης, της δωροδοκία-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος και της ηθική αυτουργία σε απάτη.

Του έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, της εξόδου από τη χώρα, ενώ κατέβαλε χρηματική εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος. Είναι ο άνθρωπος που φαίνεται στη βασική εικόνα να έχει πάρει τη θέση του προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της μεγάλης του αγάπης κόντρα στην Παρτιζάν.

Παρόν, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν ο Γιάννης Σπάθας, αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά και δεξί χέρι του Θωμά Μητρόπουλου στην «πρώτη παράγκα» της περιόδου 1997 – 2001 και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων, Θανάσης Μπουτζιώλης, που έχει καταδικαστεί με απόφαση του Γ' Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε έξι μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για τα αδικήματα της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος από κοινού άπαξ και κατά συρροή και της πλαστογραφίας με χρήση από κοινού άπαξ και κατά συρροή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας και πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου. Ο Παπακωνσταντίνου, εξέχων μέλος της «ΕΟ» κατηγορείται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και απόπειρα εκβίασης, ενώ του έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.

Ο Παπακωνσταντίνου έχει αναλάβει την προώθηση της υποψηφιότητα του Γιώργου Καλαντζή και κάνει τηλέφωνα σε διάφορους προέδρους Ενώσεων ζητώντας τη στήριξή τους προς έναν αποτυχημένο πολιτικό που κατεβαίνει ως αλεξιπτωτιστής στο ποδόσφαιρο φορώντας κομματική φανέλα.

Επαφές κάνει και ο ίδιος ο Καλαντζής, που επίσης φέρεται να ήταν στη συγκέντρωση του Vammos. O Kαλαντζής έχει αρχίσει να τηλεφωνεί σε Ενώσεις των οποίων οι πρόεδροι ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο, της Νέας Δημοκρατίας, και ζητεί στήριξη στο όνομα της κομματικής πειθαρχίας, νομίζοντας ότι μέσω του προφανούς εκβιασμού «ή ψηφίζεις Καλαντζή ή βγαίνεις από τα ψηφοδέλτια», θα ανατρέψει την ξεκάθαρη υπεροχή που έχει η παράταξη η οποία στηρίζει την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γραμμένου.

Οι εναπομείναντες της «εγκληματικής» έχουν ετοιμάσει και ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της ΕΠΟ το οποίο θα γνωστοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Το reunion της «εγκληματικής» στο Vammos του Καραϊσκάκη για τις εκλογές στην ΕΠΟ διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Είναι οι ώρες που γίνονται τα καλύτερα όνειρα θερινής νυκτός...

Διαβάστε ακόμη...