''Ξέρω για την Τούμπα.Αμυντικά με τον ΠΑΟΚ''

Από arenafm.gr : Ο προπονητής της Εστερσουντ, Γράχαμ Πότερ, μίλησε αποκλειστικά στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με την κλήρωση του Europa League, που την έφερε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αναφέρθηκε στην ομάδα του και στον ...άθλο που έκαναν μέχρι εδώ, αφού απέκλεισαν την Γαλατάσαραϊ , του Ιγκόρ Τούντορ.
Πηγή: arenafm.gr
''Ξέρω για την Τούμπα.Αμυντικά με τον ΠΑΟΚ''

Όσα είπε o Γράχαμ Πότερ στον ArenaFM 89.4:

«Δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για τον ΠΑΟΚ αλλά φαίνεται ότι είναι μια καλή ομάδα. Είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, την είχα δει σε ένα φιλικό παιχνίδι πριν από χρόνια, αλλά από τότε έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Εδώ έχουμε τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο και θα είναι μια καλή ευκαιρία να παίξει κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Για την απίστευτη πορεία της Έστερσουντ τα τελευταία χρόνια: «Είναι όντως μια απίστευτη ιστορία που ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια, πετύχαμε τρεις ανόδους, κερδίσαμε το κύπελλο και τώρα είμαστε στην Ευρώπη και θα παλέψουμε για να μπούμε στους ομίλους του Europa League».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Σίγουρα θα μιλήσω με το Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο για έξτρα πληροφορίες. Ξέρω ότι θα αντιμετωπίσουμε μια φοβερή ατμόσφαιρα στην Τούμπα».

Αναφορικά με την μεγάλη έκπληξη κόντρα στην Γαλατάραϊ και την πορεία τους μέχρι εδώ: «Η Γαλατάσαραϊ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, ήταν κάτι φανταστικό αυτό που πετύχαμε. Όταν κληρωθήκαμε με την Γαλατά, ευχηθήκαμε να παίξουμε δυο καλά παιχνίδια, το κάναμε, κερδίσαμε στην έδρα μας και στην Τουρκία ενώ μείναμε πίσω στο σκορ, ισοφαρίσαμε και ήταν μια φανταστική εμπειρία για μας. Στην συνέχεια παίξαμε κόντρα στην Φόλα Ες από το Λουξεμβούργο, ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι , όπου καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για το προφίλ της Έστερσουντ: «Είμαστε μια ομάδα που προσπαθούμε να αναπτυσσόμαστε συνεχώς. Φυσικά και σε μια ομάδα το κλειδί είναι η άμυνα και η ισορροπία που πρέπει να έχεις στις γραμμές. Με τέτοιες ομάδες πάντως, σαν τον ΠΑΟΚ, σίγουρα η άμυνα θα είναι ο τομέας που θα εστιάσουμε».

Διαβάστε ακόμη...