Κρίσιμη συνάντηση Κουτσολιάκου - Μίχελ για τη μεταγραφή του Βιεϊρίνια

Από sport24.gr: Ο ατζέντης του Αντελίνο Βιεϊρίνια, Πολ Κουτσολιάκος βρέθηκε την Πέμπτη (03/08) στην Τούμπα, είχε μία πρώτη επαφή με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ και σήμερα το πρωί θα δοθεί η -ουσιαστική- συνέχεια.
Πηγή: sport24.gr
Κρίσιμη συνάντηση Κουτσολιάκου - Μίχελ για τη μεταγραφή του Βιεϊρίνια

Το θέμα της ενδεχόμενης επιστροφής του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Τούμπα είναι στην πρώτη γραμμή του μεταγραφικού ενδιαφέροντος στον ΠΑΟΚ και το φανέρωσε με τον πλεον πειστικό τρόπο ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός του Δικεφάλου υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Ολίμπικ ότι "ίσως ήρθε η ώρα να επιστρέφει ο Βιείρίνια".

Ακριβώς αυτό θα είναι το θέμα της συνάντησης που θα έχουν το πρωί ο Λούμπος Μίχελ με τον Πολ Κουτσολιάκο.

Ο γνωστός ατζέντης βρέθηκε την Πέμπτη (03/08) στα επίσημα της Τούμπας και πριν το παιχνίδι είχε μια πρώτη, σύντομη, συζήτηση με τον Λούμπος Μίχελ.

Συμφώνησαν να συναντηθούν το πρωί της Παρασκευής (04/08) για να αναλύσουν διεξοδικά τα δεδομένα τόσο στην περίπτωση του Πορτογάλου, όσο και σε αυτές των ανανεώσεων συμβολαίων των Δημήτρη Πέλκα και Ευθύμη Κουλούρη.

Στόχος του Μίχελ είναι να βρει τη χρυσή τομή για συμφωνία με τον Πορτογάλο (η συζήτηση που έχει ανοίξει αφορά σε συνεργασία τριών ετών), έτσι ώστε στη συνέχεια να την χρησιμοποιήσει ως ατού στις διαπραγματεύσεις με τη Βόλφσμπουργκ, στις οποίες θα έχει πολύ ενεργό ρόλο και ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε ακόμη...