Play offs και… βλέπουμε

Από thessports.gr: Για το σημερινό Δ.Σ. της Superleague στο οποίο οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος μίλησε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, τονίζοντας πως η προκήρυξη προβλέπει τη διεξαγωγή play offs.
Πηγή: thessports.gr
Play offs και… βλέπουμε

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το Δ.Σ.:

«Αυτό που έχει σημασία είναι το πρωτάθλημα δεν έχει κανένα πρόβλημα να αρχίσει την ημερομηνία που έχει προγραμματιστεί. Εγκρίθηκε και η προκήρυξη ομόφωνα, όπως προβλέπουν οι συμβατικές μας υποχρεώσεις με τη Nova. Σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε και το Δ.Σ., προκειμένου να διευκρινιστούν κάποιες λεπτομέρειες. Σαφώς η προκήρυξη προβλέπει Play Offs και έτσι εγκρίθηκε. Από εκεί και πέρα ότι προκύψει πάνω εκεί θα είναι αποτέλεσμα συναίνεσης, στο οποίο θα πρέπει να συμφωνήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Δεν κατέστη δυνατό να περάσουν οι προτάσεις που είχαμε αποφασίσει από το Μάρτιο, δεν ήταν ώριμες οι συνθήκες γιατί απαιτείτο και αυξημένη πλειοψηφία, τριών τετάρτων.

Το ποδόσφαιρό μας δεν αντέχει άλλες γκρίνιες και θέματα που το γυρίζουν προς τα πίσω. Οτιδήποτε από εδώ και πέρα αλλάξει θα πρέπει να έχει τη συναίνεση όλων. Κάποια πράγματα πρέπει να προχωρήσουν γιατί πρέπει να ξεκινήσουμε. Έπρεπε να ψηφιστεί η προκήρυξη για να αρχίσει το πρωτάθλημα πάση θυσία. Κανείς δεν ήθελε να είχαμε τα προβλήματα που είχαμε πέρσι. Είχαμε κάποιες ανεπίσημες προτάσεις, αλλά αυτές πρέπει να έχουν έγγραφη μορφή. Θα υπάρξει ένα ακόμη ΔΣ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και θα δούμε αν θα υπάρξει σύγκλιση».

Διαβάστε ακόμη...