H διαφημιστική αναζήτηση στο Λονδίνο

Από arenafm.gr: Η παρουσία του Μπάνε Πρέλεβιτς στο Λονδίνο το διάστημα 12-15 Σεπτεμβρίου για το συνέδριο στοιχήματος στα σπορ, θέμα που παρουσίασε χθες η «Α», έχει σημαντικό πρόσημο.
Πηγή: arenafm.gr
H διαφημιστική αναζήτηση στο Λονδίνο

Εντάσσεται στο άνοιγμα του ΠΑΟΚ σε ανάλογες δράσεις, κάτι ανάλογο είχε γίνει στις ΗΠΑ σε ένα ακόμα συνέδριο πριν λίγες εβδομάδες και αξίζει να σημειωθεί ότι στο Λονδίνο το μπάσκετ εντάσσεται για πρώτη φορά σε αυτή την διαδικασία που προχωρά επίσημα με 3ήμερο συνέδριο. Για αυτό και είναι σημαντικό ότι εκεί θα είναι ο Πρέλεβιτς, με τον Κολντεμπέλα και τον Πατρίκ Κομνηνό.

Την ΚΑΕ δεν την ενδιαφέρει τόσο πολύ καθαυτό το bet όσο το ότι σκοπεύει να πάρει μερίδιο της πίτας διαφήμισης, η οποία βρίσκεται σε τεράστια επίπεδα παγκοσμίως. Στο εξωτερικό είναι πολύ πιο εύκολο από ότι στην Ελλάδα, καθώς το betting αποτελεί για δεκαετίες καθημερινότητα.

Ο ΠΑΟΚ δεν προλαβαίνει και δεν μπορεί φέτος να ασχοληθεί διαφημιστικά με το ζήτημα καθώς και την περίοδο 2017-18 θα φέρει λογότυπο παιχνιδιού του ΟΠΑΠ στην φανέλα, από την σεζόν όμως 2018-19 και μετά θα είναι ανοικτός και θέλει να εκμεταλλευτεί μέχρι τότε χρόνο και επαφές. Για αυτό και ο Πρέλεβιτς θα «κυνηγήσει» κάθε προοπτική που θα μπορούσε να φέρει χρήματα στα ταμεία της ΚΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...