Ο πρώτος Καναδός του ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Με την απόκτηση του Όουεν Κλάσεν, ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει για την ώρα σε πέντε μεταγραφικές κινήσεις, ακολουθώντας πιστά το μεταγραφικό πλάνο που τέθηκε, μετά την πρόσληψη του Ηλία Παπαθεοδώρου στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.
Πηγή: inpaok.com
Ο πρώτος Καναδός του ΠΑΟΚ!

Τον... χορό των μεταγραφών άνοιξε ο Θοδωρής Ζάρας, ο οποίος μετά από δύο χρόνια στον Άρη μετακινήθηκε στον Δικεφάλο, όντας ο μόνος Έλληνας για την ώρα που απέκτησαν οι «ασπρόμαυροι» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Η συνέχεια δόθηκε με την απόκτηση τριών ξένων παικτών με ιδιαίτερα στοιχεία ο καθένας και με μεγάλο πλεονέκτημα την εμπειρία από την ελληνική πραγματικότητα. Κέβιν Ντίλαρντ (Aπόλλων Πάτρας), Λάκι Τζόουνς (Λάκι Τζόουνς) και Ουσμάν Κρουμπάλι (Λαύριο) αγωνίστηκαν στο πρόσφατο παρελθόν στο πρωτάθλημα της Basket League, επομένως δεν μιλάμε για... πρωτάρηδες, στους οποίους βασίστηκε ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν.

Η ιδιαιτερότητα γύρω από τον Όουεν Κλάσεν είναι το γεγονός πως αποτελεί τον πρώτο παίκτη από τον Καναδά που θα αγωνιστεί στη χώρα μας. Ένα σωρό παίτες διαφορετικών εθνικοτήτων έχουν περάσει από τον Δικέφαλο όλα αυτά τα χρόνια της σπουδαίας διαδρομής του Συλλόγου στο χώρο του μπάσκετ κι αναμφίβολα το γεγονός αυτό, αυξάνει το ενδιαφέρον γύρω από τον 25χρονο σέντερ.

Διαβάστε ακόμη...