Σκέψεις ενδεκάδας

Από paok24.com : Η δοκιμή με Μπίσεσβαρ και ο Ενρίκε που διεκδικεί φανέλα βασικού
Πηγή: paok24.com
Σκέψεις ενδεκάδας

Ο Λέο Μάτος δήλωσε στο πλαίσιο της σημερινής συνέντευξης Τύπου, πως στόχος όλων αύριο είναι η πρόκριση, σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση, με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς από τη μεριά του να τονίζει πως οι παίκτες του θα πρέπει να βγάλουν περισσότερη ενέργεια.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει δείξει εδώ και μερικές ημέρες, με βάση τα όσα δοκίμασε στις προπονήσεις του "Δικεφάλου", πως έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό στο σχήμα που θα παρατάξει αύριο, αν και φαίνεται πως υπάρχουν μικρά ερωτηματικά.

Αυτά αφορούν το κέντρο και την επίθεση.

Σε πρώτη φάση, το σίγουρο είναι πως ο Ρέι θα ξεκινήσει στο τέρμα και στην άμυνα οι Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Λέοβατς, με τον Λεβέκ να έχει μείνει εκτός αποστολής, καθώς ταλαιπωρείται ακόμη από ενοχλήσεις.

Από εκεί και πέρα, στο κέντρο ο Στανόγεβιτς δοκίμασε πολλά πρόσωπα όλες αυτές τις ημέρες κι ένα μικρό προβάδισμα φαίνεται πως έχουν οι Κάνιας, Τσίμιροτ και Μπίσεσβαρ, ενώ θέση διεκδικεί και ο Σάκχοφ.

Στην επίθεση, περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει στα δεξιά μοιάζει να έχει ο Ενρίκε, αν και δοκιμάστηκε και ο Τζάλμα Κάμπος, με τον Μακ να διατηρείται στα αριστερά και τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή.

Διαβάστε ακόμη...