«Δεν θα τους επιτρέψει ο κόσμος να παίξουν ξανά έτσι»

Απο thessports.gr : Σύμφωνα με τον προπονητή της Ολιμπίκ Ντόνετσκ, Ρομάν Σανζάρ, ο ΠΑΟΚ θα έχει μία τελείως διαφορετική εικόνα σε σχέση με εκείνη πριν από μία εβδομάδα στο Κίεβο, προσθέτοντας ωστόσο ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα για να πάρει την πρόκριση.
Πηγή: thessports.gr
«Δεν θα τους επιτρέψει ο κόσμος να παίξουν ξανά έτσι»

Μεταξύ άλλων είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν περιμένει έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ αύριο: «Εγώ θεωρώ ότι πρώτα απ΄ όλα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν θα επιτρέψουν να παίξει η ομάδα τους όπως στην Ουκρανία. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του είχε μια εβδομάδα να προετοιμαστεί σε αντίθεση με εμάς. Στο πρώτο ματς ο ΠΑΟΚ είχε σύντομη προετοιμασία και δεν είχε πολλά φιλικά παιχνίδια, γι’αυτό δυσκολεύτηκε. Στην θεωρία μπορείς να κερδίσεις όλους τους αντιπάλους. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βάλουμε αύριο όλες τις δυνάμεις μας ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Όπως είπα και στο Κίεβο, ο ΠΑΟΚ έχει καλή επιθετική γραμμή. Είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία και όσον αφορά τους παίκτες, νομίζω ότι κάθε παίκτης τους μπορεί να μας απειλήσει, όπως και από τα στημένα. Εμείς θα αναλύσουμε αυτά τα στοιχεία και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αύριο το παιχνίδι μας».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Ολιμπίκ, δηλώσεις έκανε ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη, Αντρέι Μπογκντάνοφ: «Φυσικά εμείς περιμένουμε να έρθει αρκετός κόσμος του ΠΑΟΚ αύριο, αλλά δεν νομίζω να επηρεαστούμε. Εμείς θα κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι και θα προετοιμαστούμε αντίστοιχα».

Για τις διαφορές που θα έχει το αυριανό παιχνίδι με σχέση με το πρώτο: «Tο παιχνίδι στην Ουκρανία ήταν το πρώτο επίσημο του ΠΑΟΚ, θεωρώ πως θα παίξουν πιο επιθετικά, θα έχουν την στήριξη του κόσμου. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι, θα αναλύσουμε και τα υπόλοιπα στοιχεία τους μέχρι αύριο».

Για την πρόκριση: «Θεωρώ ότι είναι 50-50».

Διαβάστε ακόμη...