ΠΑΟΚ & Βιεϊρίνια : Το στόρι…

Από thessports: Κάποια στιγμή το θέμα έμεινε στο περιθώριο, τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο. Η προοπτική της επιστροφής του Αντρέ Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ…
Πηγή: thessports.gr
ΠΑΟΚ & Βιεϊρίνια : Το στόρι…

Παρά την απόκτηση του Ρόμπερτ Μακ, που δημιουργεί μια πληθώρα επιλογών στα άκρα (με Ενρίκε και Κάμπος), το ενδεχόμενο να αποκτηθεί τελικά ο Βιεϊρίνια δεν είναι καθόλου απίθανο.

Το θέμα επέστρεψε στο προσκήνιο από τη Γερμανία, από την ώρα που ο Βιεϊρίνια κατάλαβε ότι ο χρόνος συμμετοχής του θα είναι φέτος περιορισμένος κι η Βόλφσμπουργκ αντιλήφθηκε ότι δεν μπορεί να περιμένει πολλά χρήματα από την πώλησή του.

Ο Βιεϊρίνια έχει συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο και οι αποδοχές του είναι λίγο πάνω από τα 2.000.000 ευρώ. Χωρίς χρόνο συμμετοχής φέτος, δεν είναι και τόσο εύκολο να βρει του χρόνου ένα καλό συμβόλαιο…

Πλέον, ο 31χρονος Πορτογάλος είναι φανερό ότι συζητά το ενδεχόμενο να μειώσει αισθητά τις αποδοχές του και να επιστρέψει στην Τούμπα, με την προοπτική να πάρει ένα τριετές συμβόλαιο. Ένα συμβόλαιο κάτω από το 1.500.000 ευρώ το χρόνο, που θα του φέρει περίπου 4.000.000 ευρώ για μια τριετία, θα είναι ένα καλό deal για τον Βιεϊρίνια.

Από την άλλη, η Βόλφσμπουργκ δεν έχει οικονομικό πρόβλημα (μόνο από τα τηλεοπτικά φέτος θα πάρει 65.000.000 ευρώ), αλλά θα παραχωρούσε τον Βιεϊρίνια με ένα ποσό πολύ κάτω από τα 2.000.000 ευρώ, που τον είχε κοστολογήσει αρχικά, βλέποντας ότι πλην του ΠΑΟΚ, άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα δεν υπάρχει.

Όσο για τον ΠΑΟΚ; Στις πτέρυγες δεν υπάρχει μεγάλη ανάγκη, αλλού ψάχνει παίκτες αυτή την εποχή ο ΠΑΟΚ, καθώς η υπόθεση Βιεϊρίνια είναι διαφορετική.

Στην Τούμπα ξέρουν ότι ειναι ένα όνομα, που κάνει “κλικ” στον κόσμο, και με ανωτέρω οικονομικά δεδομενα, είναι πολύ πιθανό να γίνει η κίνηση μέσα στον Αύγουστο. Και στα υψηλά κλιμάκια, άλλωστε, η άποψη είναι θετική για την επιστροφή του Βιεϊρίνια.

Διαβάστε ακόμη...