Ακολουθούν κι άλλοι...

Από novasports.gr: Νίκος Κοροβέσης και Αμρ Ουάρντα είναι οι δυο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο από χτες δεν ανήκουν στο ρόστερ της φετινής σεζόν.
Πηγή: novasports.gr
Ακολουθούν κι άλλοι...

Ωστόσο δεν είναι κι οι τελευταίοι που βάδισαν τον συγκεκριμένο δρόμο, καθώς έχουν υπάρξει ήδη συζητήσεις και για άλλους. Εν αρχή παραμένει το θέμα με τον Ζέλιμιρ Μπρκιτς. Ο Σέρβος τερματοφύλακας δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία κι η προσπάθεια αποδέσμευσής του, είτε με δανεισμό είτε με λύσει κοινή συναινέσει του συμβολαίου του συνεχίζεται. Στην ίδια κατηγορία βρίσκεται κι ένας ακόμη τερματοφύλακας του "Δικεφάλου". Ο λόγος για το Νίκο Μελίσσα, που μετά τον περσινό του δανεισμό στη Σπάρτη, με θετικότατο πρόσημο για τον ίδιο, πιθανολογείται πως κάτι ανάλογο θα συμβεί και φέτος. Συζητήσεις έχουν εκκινήσει επίσης και για τους Λημνιό, Ζάιρο, Δημητριάδη αν και για τον πρώτο υπάρχει μια σημαντική ιδιαιτερότητα.

Υπήρξε η πληροφορία πως ο ΠΑΟΚ συζητά με τη Ραπίντ Βιέννης το δανεισμό του. Αν αληθεύει κάτι τέτοιο θα πρόκειται για το άκρον άωτο του παραλόγου, αφού η αυστριακή ομάδα ήταν ο λόγος για τον οποίο ο "Δικέφαλος" τιμωρήθηκε πριν από έξι χρόνια στο Europa League για επεισόδια τα οποία ξεκίνησαν προκλητικότατα οι οπαδοί της αυστριακής ομάδας. Συνεπώς, για λόγους αρχής καμία κουβέντα δε θα 'πρεπε να υπάρξει για οποιοδήποτε θέμα γενικώς κι όχι για τον δανεισμό ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε ακόμη...