Αν δεν τα βρει με τη Λοκομοτίβ, ο ΠΑΟΚ ελπίζει…

Από gazzetta.gr: Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα φανεί αν υπάρχουν πιθανότητες ο ΠΑΟΚ να μπορέσει να αποκτήσει το πάνω χέρι στην δύσκολη εξ αρχής περίπτωση του Χοσέ Μαουρίσιο.
Πηγή: gazzetta.gr
Αν δεν τα βρει με τη Λοκομοτίβ, ο ΠΑΟΚ ελπίζει…

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος χαφ (έμεινε ελεύθερος στις 24/7 από τη Ζενίτ, λόγω της ιδιαιτερότητας με τους ξένους παίκτες στη Ρωσία, όπως συνέβη και με το Μακ) εμφανίζεται να είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ και του Λούμπος Μίχελ.

Αυτό δε σημαίνει πως ο «Δικέφαλος» έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση. Το αντίθετο συμβαίνει, καθώς παίκτες με την πορεία και τα νούμερα του Μαουρίσιο εύκολα θα βρουν ένα καλό συμβόλαιο στην Ευρώπη.

Επίσης, ως free agent στο μεταγραφικό παζάρι, έχει το δικαίωμα επιλογής και όλα δείχνουν ότι πρώτη προτεραιότητα του είναι η παραμονή στη Ρωσία, όπου παίζει μπάλα τα τελευταία 7,5 χρόνια. Γι' αυτό και η Λοκομοτίβ Μόσχας αυτή την στιγμή είναι φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Ο ατζέντης του Πιέρ Φερναντέζ με δηλώσεις του στη ρωσική εφημερίδα «Sport day» υποστήριξε ότι το θέμα του πελάτη του θα ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με τον πρώην μέσος της Ζενίτ να είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με την ομάδα της Μόσχας.

«Θα έχουμε ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις αυτή την εβδομάδα, ο Χοσέ θέλει να παίξει, οπότε είναι προτεραιότητα του να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Η πρώτη επιλογή παραμένει για μας η Ντιναμό. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα και συζητάμε για συμβόλαιο για δύο ή τρία χρόνια», δήλωσε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, που στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης αμειβόταν με 1,5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...