Τα σκαμπανεβάσματα του Ενρίκε

Από paok24.com: Πώς ξεκίνησε και πώς πορεύεται εντός ομάδαςΉταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα Ολιμπίκ-ΠΑΟΚ από την πλευρά του Δικεφάλου.
Πηγή: paok24.com
Τα σκαμπανεβάσματα του Ενρίκε

Σε αγώνα όπου ομαδικά ο ΠΑΟΚ δεν λειτούργησε καλά, ο Βραζιλιάνος με μία ατομική ενέργεια κατάφερε να σώσει το παιχνίδι. Τι γίνεται όμως με αυτόν, τον ρόλο του και την άποψη του Στανόγεβιτς για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά του.

Ερχόμενο ο Στανόγεβιτς και έχοντας εικόνα από τους περσινούς αγώνες, είχε σε μεγάλη εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή. Αναγνώρισε ότι έχει ξεχωριστή ποιότητα που πρέπει να εκμεταλλευτεί η ομάδα.

Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και όταν ο Σέρβος γνωρίστηκε καλά με όλη την ομάδα, κλονίστηκε λίγο με τον Ενρίκε. Είδε πώς ο ποδοσφαιριστής πολλές φορές δυσκολεύεται να ελέγξει την ενέργειά του και αυτό δημιουργεί προβλήματα στον ίδιο και την ομάδα.

Αυτό το θέμα έχει συζητηθεί αρκετές φορές με τον Βραζιλιάνο, ο οποίος δεν ξεκίνησε στον αγώνα του Κιέβου, αλλά μπήκε από τον πάγκο και έκανε την ενέργεια που έφερε το 1-1.

Ο Στανόγεβιτς είναι βέβαιο ότι σε συγκεκριμένες περιπτώσεις θα εμπιστευθεί απόλυτα τον Ενρίκε, που όμως έχει ακόμη περιθώρια για να πείσει για τον ρόλο του.

Διαβάστε ακόμη...