Βαράει διάλυση το μπάσκετ…

Από thessports.gr : Την ώρα που το τηλεοπτικό... αδιέξοδο στη Super League παραμένει και είναι άγνωστο αν θα βρεθεί λύση, σε μπελάδες φαίνεται να μπαίνει πλέον και η Basket League. Κι αυτό διότι, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Cosmote TV, με 1.3 εκατ. ευρώ ετησίως.
Πηγή: thessports.gr
Βαράει διάλυση το μπάσκετ…

Με δεδομένο ότι με το ίδιο συνδρομητικό κανάλι έχουν συμφωνήσει από πέρσι ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, θεωρείται πλέον εξαιρετικά αμφίβολο να καταφέρουν να βρουν τηλεοπτικλή στέγη οι υπόλοιπες ομάδες.

Ο ΕΣΑΚΕ συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ. που βρίσκεται σε εξέλιξη, με κύριο θέμα συζήτησης αυτό των τηλεοπτικών, με τον Ολυμπιακό να μην έχει εκπροσώπηση. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ενημερώσει πως δεν μπορούσαν να δώσουν το «παρών» την Τρίτη και ζήτησαν να γίνει το Δ.Σ. Δευτέρα, όμως, δεν πήραν απάντηση επί του θέματος.

Το «καυτό» θέμα πάντως είναι αυτό της ενδεχόμενης συμφωνίας του Παναθηναϊκού με την Cosmote TV, μιας και η συνεργασία του με την Nova ολοκληρώθηκε.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, κινδυνεύει άμεσα να χαλάσει το σενάριο της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών του πρωταθλήματος από την ΕΡΤ, που ενδιαφερόταν για τις υπόλοιπες ομάδες της Basket League συν τον Παναθηναϊκό, μιας και το προϊόν δεν θα είναι πια ελκυστικό.

Διαβάστε ακόμη...