Τα χρήματα για Σαμπράνο και οι άλλοι τέσσερις υποψήφιοι

Από metrosport.gr : Ποια είναι τα οικονομικά δεδομένα στην υπόθεση του διεθνούς Περουβιανού αμυντικού και τι άλλο περιλαμβάνει η μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ
Πηγή: metrosport.gr
Τα χρήματα για Σαμπράνο και οι άλλοι τέσσερις υποψήφιοι

Το έχουμε αναλύσει πολλές φορές ότι ο Κάρλος Σαμπράνο αποτελεί την ιδανική επιλογή, στα μάτια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, για την θέση του στόπερ. Γι' αυτό και γίνεται προσπάθεια ακόμη και προσωπικά από τον Ιβάν Σαββίδη για να έρθει στην Τούμπα.

Οι πληροφορίες δίνουν ξεκάθαρα οικονομικά δεδομένα: Η Ρούμπιν Καζάν τον πουλάει με περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ σε περίπτωση δανεισμού θέλει ένα σαφώς μικρότερο ποσό. Ο ίδιος ο παίκτης από την άλλη είναι διατεθειμένος να πέσει κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως που παίρνει στην ρωσική ομάδα. Οι μέρες που διανύουμε είναι κρίσιμες για την υπόθεση Σαμπράνο.

Από κει και πέρα, υπάρχουν και άλλοι τέσσερις υποψήφιοι. Δύο λάτιν (ο ένας Ισπανός) και δύο από άλλες χώρες εκτός Ελλάδας. Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν λάτιν στη λίστα, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει ήδη Ρέι και Κρέσπο στην άμυνά του.

Σε κάθε περίπτωση με την έλευση του Ιβάν Σαββίδη-την Πέμπτη πιθανότατα-το θέμα θα συζητηθεί, όπως βέβαια και αυτό του μέσου. Ο Καφού είναι η λύση που προκρίνει ο Μίχελ, όμως υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που μελετώνται.

Διαβάστε ακόμη...