«Πιστεύουν στην πρόκριση μέσα στην Τούμπα!»

Απο metrosport.gr : Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ουκρανός δημοσιογράφος Ντιμίτρι Ποζορόνκοφ και μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας ενόψει του αγώνα ρεβάνς της Πέμπτης (03/08) στην Τούμπα.
Πηγή: metrosport.gr
«Πιστεύουν στην πρόκριση μέσα στην Τούμπα!»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προετοιμασία της Ολιμπίκ: «Η Ολιμπίκ προετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι μακριά από την Ουκρανία στην ιστορία της. Θα έρθουν αρκετοί δημοσιογράφοι. Αρκετοί βασικοί, 6-7 δεν έπαιξαν στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Πιστεύουν στην πρόκριση. Πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Έχει παίκτες σε καλή ηλικία και πιστεύουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΠΑΟΚ και να πάρουν την πρόκριση μέσα στην Τούμπα. Κανείς δεν απαιτεί από τους παίκτες να κάνουν την έκπληξη. Οι ίδιοι, όμως, το πιστεύουν. Δεν υπάρχει επομένως καμία πίεση σε αντίθεση με τους παίκτες του ΠΑΟΚ που γνωρίζουν πως αν δεν προκριθούν θα είναι γι’ αυτούς καταστροφή. Γνωρίζουν πως δεν έχουν να χάσουν τίποτα και αυτό είναι το μεγάλο τους ατού».

Για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας: «Το υψηλότερο συμβόλαιο είναι πέντε χιλιάδες ευρώ το μήνα. Εδώ όμως δεν έχουν συμβόλαια μεγάλης διάρκειας. Οι Μπογκντάνοφ και Σαμπάνοφ παίρνουν που παίρνουν τα περισσότερα χρήματα έχουν συμβόλαια έξι μηνών. Δεν γίνεται μακροχρόνιος σχεδιασμός. Έρχονται παίκτες, παίζουν ένα εξάμηνο και μετά φεύγουν και πάνε σε άλλες ομάδες».

Διαβάστε ακόμη...