Ο Ιβάν και το μεγάλο στοίχημα!

Από forza: Ο έφορος του τμήματος χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης μιλάει για όλους και για όλα στη FORZA λίγο πριν την έναρξη μιας εξαιρετικά ενδιαφέρουσας σεζόν για την ομάδα.
Πηγή: forza
Ο Ιβάν και το μεγάλο στοίχημα!

Τα συνεχόμενα μεταγραφικά μπαμ, ο Ιβάν Σαββίδης, η Ευρώπη και η μάχη για το νταμπλ απέναντι στη Νέα Ιωνία είναι μερικά μόνο από τα θέματα που σχολίασε ο Δημήτρης Χασεκίδης, που δείχνει αποφασισμένος να φέρει και πάλι τον ΠΑΟΚ στην κορυφή.

-Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Τώρα, και αφού έχει περάσει αρκετό διάστημα, τι θεωρείται πως δεν πήγε καλά πέρσι;

"Μας έλειψαν οι ποιοτικές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι στα κρίσιμα ματς τν περσινή σεζόν. Αμυντικά ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση αλλά ο αντίπαλος είχε πάντα τον πρώτο λόγο".

-Μιλώντας δημόσια, δείξατε αποφασισμένος να αλλάξετε αυτή την κατάσταση. Κάποιοι ίσως αμφισβήτησαν τα λόγια σας. Πώς θα το σχολιάζατε όλο αυτό;

"Ναι, είπα ότι θα προχωρήσουμε σε ένα πενταετές πλάνο και κάποιοι το ερμήνευσαν πως θα χρειαστεί πέντε χρόνια για να πάρουμε πρωτάθλημα. Δεν εννοούσα σε καμία περίπτωση αυτό. Η πενταετία αφορούσε τη δημιουργία μίας ομάδας που να στέκεται καλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

-Αλλαγή προπονητή μετά από εννέα σεζόν και μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις. Θεωρείτε πως η ομάδα είναι έτοιμη για τους δύο τίτλους;

"Πολλές φορές, ακόμη κι αν είσαι ένας ικανότατος προπονητής, όπως η Γρηγορία Γκόλια, οι ιδιαίτερες συνθήκες σε μια ομάδα δημιουργούν έναν κύκλο, ο οποίος κλείνει μετά από ένα χρονικό διάστημα. Θέλαμε από την αρχή Έλληνα προπονητή και η ικανότητα του Χρήστου Τζουβάρα μας έκανε να επιλέξουμε εκείνον ώστε να κυνηγήσουμε το νταμπλ. Το ρόστερ είναι πλήρες. Λείπει μία αριστερόχειρας ίντερ, την οποία ψάχνουμε και θέλουμε να επενδύσουμε πάνω της και για επόμενα χρόνια, γι' αυτό και ίσως έρθει το Γενάρη ώστε να είμαστε σίγουροι γι' αυτή την επιλογή".

– Πώς πάρθηκε η απόφαση να συμμετάσχει η ομάδα στο Τσάλεντζ Καπ;

"Εισηγήθηκα προσωπικά στον Θανάση Κατσαρή τη συμμετοχή μας στην Ευρώπη πάντα σε συνεννόηση και με τον Ιβάν Σαββίδη. Δημιουργούμε μια ομάδα πολύ ενισχυμένη και πιστεύω θα έχουμε μια καλή παρουσία εκεί. Η κλήρωση απέναντι στη βοσνιακή, Τούζλα είναι βατή και σίγουρα δεν μας τρομάζει. Θα φανούν όλα στο γήπεδο".

-Η κλήρωση της Α1 έβγαλε μόλις στην 3η αγωνιστική ντέρμπι ΠΑΟΚ-Νέα Ιωνία.

"Για εμάς όποτε και αν είναι τα παιχνίδια, εάν φυσικά δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών, είναι το ίδιο. Εγώ βασικά θα ήθελα φέτος να παίζουμε κάθε μέρα, αν γίνεται, με τη Νέα Ιωνία".

-Ποια είναι η σχέση του Ιβάν Σαββίδη με το τμήμα και ποιες οι προοπτικές της σχέσης αυτής;

"Για τα μεγαλεπήβολα σχέδια, που έχει το τμήμα και την επένδυση που κάνει για να κυριαρχήσει στον ελλαδικό χώρο, αυτός που βοηθάει με κάθε τρόπο είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Είναι ο ευεργέτης μας και για άλλη μια φορά θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην ομάδα και στο πρόσωπό μου. Ελπίζω και θέλω να πιστεύω πως θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτής της σεζόν για να κάνουμε και εκείνον χαρούμενο".

-Ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ με αφορμή τόσο τα εισιτήρια διαρκείας όσο και γενικά τη μεγάλη σεζόν που έρχεται.

"Οσον αφορά τα διαρκείας, καλώ τον κόσμο να αγοράσει ένα εισιτήριο ακόμη και σαν σουβενίρ... Η τιμή του είναι ενδεικτική στα 10€. Τα διαρκείας δεν έχουν εκδοθεί με σκοπό να έχουμε κάποιο ιδιαίτερο έσοδο. Θέλουμε να τριπλασιάσουμε τον σταθερό κορμό των θεατών μας".

Διαβάστε ακόμη...