Ισοπαλία πριν την Τούμπα για την Ολιμπίκ

Από paokfc.gr: Εντός έδρας ισοπαλία για την Ολιμπίκ Ντόνετσκ πριν τον επαναληπτικό της Τούμπας, καθώς η ουκρανική ομάδα έμεινε στην λευκή ισοπαλία κόντρα στην Βέρες για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Πηγή: paokfc.gr
Ισοπαλία πριν την Τούμπα για την Ολιμπίκ

Εκτεταμένο ροτέισον από τον Σανζάρ και χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους στο φινάλε.

 Το μυαλό όλων βρίσκεται στην ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ και αυτό ήταν ξεκάθαρο από την στιγμή που ανακοινώθηκε η 11άδα της Ολιμπίκ για το παιχνίδι με την Βέρες. Με εννιά διαφορετικά πρόσωπα στην 11άδα σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη, ο Σανζάρ θέλησε να προφυλάξει τους βασικούς παίκτες του ενόψει Τούμπας. Καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλησε να ρισκάρει στο πρώτο μέρος, οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες και προήλθαν από μακρινά σουτ, ενώ χαρακτηριστικό της νευρικότητας στους δύο αντιπάλους ήταν και τα πολλά φάουλ εκατέρωθεν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σανζάρ αποφάσισε να ρίξει τα βαριά χαρτιά στο γήπεδο, περνώντας τους Μόχα, Μπιλένκι και Μπογκντάνοφ. Η εικόνα της ομάδας δεν βελτιώθηκε, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και προσπάθησαν να κλέψουν το τρίποντο. Η φάση του αγώνα σημειώθηκε στις καθυστερήσεις όταν ο Έμερσον ανέτρεψε τον Στέπανιουκ μέσα στην περιοχή, ο ίδιος εκτέλεσε το πέναλτι με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά o Κοτλιάρ έστειλε και αυτός την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Κούτσακ, με το 0-0 να μην αλλάζει.

Η σύνθεση της Ολιμπίκ: Κούτσακ, Λούκιαντσουκ, Λουχτάνοφ, Έμερσον, Φεντόριβ, Μπρίκνερ, Τσίμπαλιουκ, Ποστουπαλένκο (58′ Μπογκντάνοφ), Γκούτινερ, Μιγκούνοφ (58′ Μπιλένκι) και Μικχάλεφ (46′ Μόχα).

Διαβάστε ακόμη...