Ερχεται ο Σαββίδης, λαμβάνονται αποφάσεις

Από metrosport.gr: Η έλευση του μεγαλομετόχου αναμένεται να είναι καθοριστική για την ενίσχυση της ομάδας από τις συζητήσεις που θα κάνει με τους συνεργάτες του.
Πηγή: metrosport.gr
Ερχεται ο Σαββίδης, λαμβάνονται αποφάσεις

Στον αγώνα ρεβάνς με την Ολιμπίκ αναμένεται να είναι «παρών» ο Ιβάν Σαββίδης σύμφωνα με όσα ανέφερε προ ημερών στους στενούς του συνεργάτες, καθώς θέλει να επιληφθεί των θεμάτων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα το τελευταίο διάστημα.

Για τα μεταγραφικά θέματα βεβαίως έχει εικόνα, καθώς η επικοινωνία του με τον Λούμπος Μίχελ είναι καθημερινή με αφορμή τις επαφές του Σλοβάκου αθλητικού διευθυντή με τους παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται ψηλά στην λίστα του Δικεφάλου. Η έλευση του Σαββίδη αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς από τις συζητήσεις που θα κάνει με τους συνεργάτες του (κυρίως με τον Μίχελ) θα καθοριστεί και η «επόμενη ημέρα» για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ.

Από τα ονόματα που βρίσκονται στο προσκήνιο και τα έχουμε αναφέρει στο ρεπορτάζ, ο Σαββίδης θα κληθεί να αποφασίσει (μετά τις τελικές εισηγήσεις) σε ποιους παίκτες θα στραφεί ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του, στην άμυνα, το κέντρο και ενδεχομένως στην επίθεση, εφόσον κάνει δεκτές όλες τις εισηγήσεις του προπονητή.

Η λήψη αποφάσεων για την ενίσχυση της ομάδας, θα γίνει με την παρουσία του Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...