Στο «αέρα» άλλοι 10 παίκτες

Από inpaok: Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τις περισσότερες από τις «εκκαθαρίσεις» που ήθελε στο ρόστερ του και έχει στείλει πολλούς παίκτες δανεικούς σε διάφορες ομάδες (εντός αλλά και εκτός Ελλάδας), ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι που βρίσκονται στη λίστα για να πάνε δανεικοί (ή να αποχωρήσουν).
Πηγή: inpaok.com
Στο «αέρα» άλλοι 10 παίκτες

Ο Ζέλικο Μπρκιτς μένει στον Δικέφαλο μέχρι να… φύγει, αλλά έχει ενημερωθεί εδώ και καιρό ότι είναι εκτός πλάνων. Επίσης μάλλον δανεικός θα πάει ξανά ο Νίκος Μελίσσας (όταν ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Σέρβο), αλλά ίσως και ο Μάριος Σιαμπάνης για να πάρει ματς (όχι όμως και οι δύο αλλά ένας από αυτούς).

Από τους αμυντικούς ίσως δοθεί δανεικός πάλι ο Κωνσταντινίδης, ενώ το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον Πούγγουρα εφόσον γίνει η μεταγραφή του στόπερ που αναμένεται από την αρχή του καλοκαιριού.

Ο Κοροβέσης είναι δεδομένο ότι φεύγει (όχι απλά ως δανεικός αλλά ίσως και με ελευθέρας), ενώ ίσως πάει πάλι δανεικός ο Κάτσε (τον σκέφτονται ήδη στον Πανιώνιο).

Τέλος από τους επιθετικούς είναι σίγουρο ότι ο Ζάιρο πάει πάλι δανεικός (για να μην πιάνει και θέση ξένου). Ο Λημνιός δεν υπολογίζεται από τον Στανόγεβιτς οπότε μάλλον θα πάει κι αυτός αλλού για να πάρει παιχνίδια. Ακόμη σκέψεις γίνονται και για δανεισμό του Κουλούρη αφού μπροστά του υπάρχουν Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης και Μακ (ο οποίος θα παίζει κυρίως στις πτέρυγες, αλλά μπορεί να παίξει και κορυφή στην επίθεση).

Επιπλέον υπάρχουν και αρκετοί παίκτες της Κ20 που προορίζονται για δανεισμούς για να ψηθούν και να μαζέψουν εμπειρίες.

Διαβάστε ακόμη...