Κομβική μεταγραφή

Από paok24: Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Ουσμάν Κρουμπάλι, ολοκληρώνοντας την τέταρτη μεταγραφική του κίνηση μετά την απόκτηση των Ζάρα, Ντίλαρντ και Τζόουνς.
Πηγή: paok24.com
Κομβική μεταγραφή


Στον «Δικέφαλο» είχαν εξαγγείλει από πέρυσι τη διάθεση της ομάδας να κάνει… στροφή στο πιο σύγχρονο μπάσκετ, κάτι ωστόσο που χρειάζεται και τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για να υποστηριχτεί μέσα στο παρκέ.

Ο ΠΑΟΚ με την απόκτηση παικτών όπως ο Κρουμπάλι και σε συνέχεια των προηγούμενων μεταγραφικών κινήσεων, έχει προσθέσει ταχύτητα στο παιχνίδι του και παίκτες με πιο σύνθετα χαρακτηριστικά που δίνουν τη δυνατότητα στην ομάδα να τρέξει και να παίξει πολύ πιεστική άμυνα.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους ο 29χρονος Αμερικανός ήταν διακαής πόθος του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος ψάχνει παίκτες που θα μπορούν να λειτουργήσουν πιο συνδυαστικά, υποστηρίζοντας τον τρόπο με τον οποίο θέλει να αγωνίζεται η ομάδα του τη νέα σεζόν.

Η απόκτηση ακόμα ενός Αμερικανού στη ρακέτα είναι το επόμενο μεταγραφικό «χτύπήμα» για τον «Δικέφαλο», ο οποίος παρακολουθεί πάντα την περίπτωση του Χαραλαμπόπουλου, σε μία υπόθεση που δεν είναι αποκλειστικά στα δικά του χέρια.

Διαβάστε ακόμη...