Ο ΠΑΟΚ δείχνει τις διαθέσεις του

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την ένταξη του Ουσμάν Κρουμπάλι στην ομάδα του Δικεφάλου για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.
Πηγή: inpaok.com
Ο ΠΑΟΚ δείχνει τις διαθέσεις του

Έτσι, ο Δικέφαλος δυναμώνει κι άλλο, αφού μετά τους Ζάρα, Ντίλαρντ, Τζόουνς, στην ομάδα εντάσσεται άλλος ένας πολύ ποιοτικός παίκτης.

Οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν με πράξεις την πολύ καλή δουλεία τους στο κυνήγι της στελέχωσης του ρόστερ εν όψει της νέας χρονιάς. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν προσεγγίσει και αποκτήσει παίκτες με πολύ ιδιαιτέρα χαρακτηριστικά που μπορούν άρδην να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Δικέφαλος πραγματοποίησε λοιπόν την τέταρτη του κίνηση, η οποία ανοίγει και άλλο την όρεξη των φιλάθλων της ομάδας για την συνέχεια. Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ ψάχνουν τους παίκτες που θα τον βοηθήσουν να αλλάξει επίπεδο.

Έτσι, αν και πολύ νωρίς ακόμα, όλοι οι οιωνοί είναι υπέρ της ομάδας του ΠΑΟΚ, ώστε να μπορέσει να ξεφύγει από την 5η θέση των τελευταίων δύο χρόνων και να επιστρέψει στις επιτυχίες, παρουσιάζοντας ένα πού καλό πρόσωπο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμη...