Υπέρ πάντων αγώνας στον ΠΑΟΚ για Σαμπράνο

Από metrosport.gr : Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου δείχνουν διατεθειμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα να φέρουν τον διεθνή Περουβιανό αμυντικό στην Τούμπα.
Πηγή: metrosport.gr
Υπέρ πάντων αγώνας στον ΠΑΟΚ για Σαμπράνο

Εδώ και αρκετές μέρες έχουμε αναλύσει το τι ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωση του Κάρλος Σαμπράνο. Ο Περουβιανός αμυντικός αποτελεί τον μεγάλο πόθο για τη θέση του κεντρικού αμυντικού στον ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν διατεθειμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα να τον φέρουν στην Τούμπα.

Το συμβόλαιό του μέχρι το 2020 με την ομάδα της Ρούμπιν Καζάν και οι υψηλές απολαβές που προβλέπει είναι το ένα εμπόδιο. Και το άλλο ήταν η μέχρι πρότινος αρνητική διάθεση του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα. Φαίνεται ότι και στα δύο τα δεδομένα έχουν αλλάξει και έχουν δημιουργηθεί ελπίδες για να έρθει ο παίκτης στην Τούμπα. Χθες στον ρωσικό Τύπο ο Σαμπράνο συμπεριλήφθηκε στους «περιττούς» για την Ρούμπιν, ενώ δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Ρούμπιν με την Άρσεναν Τούλα. Από το Περού μας ήρθε η πληροφορία ότι ο ατζέντης του παίκτη, Έλιο Κασαρέτο, βρίσκεται στην Ευρώπη και πιθανόν συζητά με τη διοίκηση της Ρούμπιν για να βρει λύση.

Η «Μ» επικοινώνησε χθες με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ρωσικής ομάδας, Μιχαΐλ Στεπάνοφ, ο οποίος δεν ήθελε να δώσει καμία πληροφορία για το θέμα, άφησε όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει εξέλιξη που αφορά στη σχέση του παίκτη με την ομάδα στις αρχές της εβδομάδας.

Διαβάστε ακόμη...