Ανοιχτό για τον Σαμπράνο, τι ισχύει για Ν’ Ντιαγέ και Καφού

Από metrosport.gr : Η περίπτωση του Περουβιανού κεντρικού αμυντικού Κάρλος Σαμπράνο της Ρουμπίν Καζάν δεν έχει «κλείσει» για τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
Ανοιχτό για τον Σαμπράνο, τι ισχύει για Ν’ Ντιαγέ και Καφού

Ο Τσιστιακόφ που έκανε τις πρώτες διαπραγματεύσεις, για λογαριασμό του Σαββίδη, δεν εμπλέκεται στο θέμα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι συζητήσεις συνεχίστηκαν τις τελευταίες ημέρες και το βασικό που θέλουν να πετύχουν οι Σαββίδης και Μίχελ είναι να εξασφαλίσουν την απόκτηση του Σαμπράνο (με την μορφή δανεισμού) με καλύτερους οικονομικούς όρους. Για τον Σαμπράνο ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί και ενδιαφέρεται.

Για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή δεν έχει εγκαταλειφθεί το θέμα του Σενεγαλέζου Αλφρέντ Ν' Ντιαγέ που ανήκει στην Βιγιαρεάλ, πρόκειται όμως για μία πιο δύσκολη περίπτωση, η οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Οσο για τον Πορτογάλο κεντρικό μέσο, τον Κάρλος Μιγκέλ Ντίαζ, γνωστό ως Καφού, της Λοριάν στο «κόλπο» για την απόκτησή του μπήκε δυναμικά και η Γαλλική Μέτς. Ως εκ τούτου ο ΠΑΟΚ απέκτησε έναν ανταγωνιστή για τον Καφού. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Καφού, ενώ σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης κατέθεσε μία υψηλή πρόταση στην διοίκηση της Λοριάν για την παραχώρηση του Καφού

Διαβάστε ακόμη...