Στη λίστα του ΠΑΟΚ και ο Ραούλ Λοέ! (videos)

Από metrosport.gr: Εξετάζεται από τον Λούμπος Μίχελ και τους επιτελείς του Δικεφάλου ο Καμερουνέζος πρώην αμυντικός μέσος της Οσασούνα.
Πηγή: metrosport.gr
Στη λίστα του ΠΑΟΚ και ο Ραούλ Λοέ! (videos)

Η ενίσχυση σε δύο τουλάχιστον θέσεις θεωρείται επιβεβλημένη για τον ΠΑΟΚ, είναι όμως απαραίτητο να παρουσιάσει βελτίωση η ομάδα σε βασικούς τομείς σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα με την προσπάθεια που οφείλει να κάνει ο Στανόγεβιτς με τους συνεργάτες και τους παίκτες του ΠΑΟΚ, «τρέχουν» και τα μεταγραφικά. Ο Λούμπος Μίχελ έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με παίκτες που βρίσκονται στην λίστα ενώ άμεση γνώση των θεμάτων έχει και ο Ιβάν Σαββίδης. Ένα νέο όνομα προστέθηκε στην λίστα και η περίπτωσή του αξιολογείται σοβαρά, σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr καθώς έγιναν επαφές τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στους επιτελείς του Δικεφάλου και τον ατζέντη του παίκτη.

Η αναφορά μας γίνεται για τον Καμερουνέζο αμυντικό μέσο Ραούλ Λοέ, που έχει γαλλικό διαβατήριο στην κατοχή του. Ο 28χρονος Ραούλ Λοέ, έχει ύψος 1,92, αγωνίζεται ως 6άρι, μπορεί να παίξει και ως 8άρι, είναι ικανός με την μπάλα στα πόδια και αποτελεσματικός στο ψηλό παιχνίδι. Ο Λοέ είχε 57 συμμετοχές με τη φανέλα της Οσασούνα στο Ισπανικό Πρωτάθλημα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Εξαιτίας του υποβιβασμού της Οσασούνα στη δεύτερη κατηγορία και του γεγονότος πως η Ισπανική ομάδα δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του Λοέ, ο Καμερουνέζος έμεινε ελεύθερος στις αρχές Ιουλίου. Ο Λοέ είχε αγωνιστεί στο Κατάρ για ενάμιση χρόνο και πιο συγκεκριμένα στην Αλ Σαϊλίγια, ενώ επέστρεψε στην Οσασούνα, με τη φανέλα της οποίας έκανε μία πολύ καλή σεζόν.

Ο Ραούλ Λοέ, έχει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έχουν θέσει στον ΠΑΟΚ για τον αμυντικό μέσο, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα. Έγιναν επαφές τις προηγούμενες ημέρες με τον ατζέντη του παίκτη και είναι ένας από αυτούς που εξετάζονται. Για τον Λοέ υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Τουρκίας.

Δείτε τον Ραούλ Λοέ σε δράση:

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...