Σκάουτινγκ στη Ρουμανία

Απο paok24.com : Τη στιγμή που οι Λούμπος Μίχελ και Γιάννης Θωμαϊδης βρίσκονταν στο "Ολιμπίνσκι" και παρακολουθούσαν την αναμέτρηση της Ντιναμό Κιέβου κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις, και ένα άλλο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγονταν υπό το βλέμμα ανθρώπου του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Σκάουτινγκ στη Ρουμανία

Σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού διευθυντή της πρωταθλήτριας Ρουμανίας, Βιτορούλ, Κριστιάν Μπιλοβάρου, τον αγώνα της κόντρα στον ΑΠΟΕΛ την περασμένη Τετάρτη (1-0) παρακολούθησε και άνθρωπος του ΠΑΟΚ με τον οποίο μάλιστα είχε συνάντηση μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Οι δηλώσεις του Μπιβολάρου έγιναν με αφορμή τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Σαμπντόρια και την Άντερλεχτ να ενδιαφέρονται για τους Ντράγκος Νεντέλκου (20 χρονών, κεντρικός χαφ που μπορεί να αγωνιστεί και στόπερ) και Κρίστι Γκανέα (25 χρονών, αριστερός μπακ που αγωνίζεται και ως εξτρέμ), με τον δεύτερο μάλιστα να είναι και ο μοναδικός σκόρερ του αγώνα.

Μεταξύ άλλων, ο Μπιβολάρου διέψευσε κατηγορηματικά πως υπάρχει πρόταση της Σαμπντόρια για τον Νεντέλκου αλλά τόνισε πως αρκετές ομάδες έχουν δείξει έως τώρα ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή χωρίς ακόμα να έχει φτάσει στα γραφεία της Βιτορούλ κάποια επίσημη πρόταση, ενώ δήλωσε επίσης: "Στον αγώνα μπορεί να υπήρξε και σκάουτερ της Άντερλεχτ, υπήρχαν άλλωστε αρκετοί στο γήπεδο. Μετά τον αγώνα, συνάντησα έναν σκάουτερ του ΠΑΟΚ".

Αξίζει να σημειωθεί πως στο κείμενο που φιλοξενεί τις δηλώσεις του Μπιβολάρου, ο συντάκτης του σημειώνει πως δεν ήταν η πρώτη φορά που άνθρωπος του ΠΑΟΚ παρακολούθησε αγώνα της Βιτορούλ, γράφοντας χαρακτηριστικά "πως στο παρελθόν οι Έλληνες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Κέβιν Μπολί".

Διαβάστε ακόμη...