Στέλνουν Λοέ και Κονέ

Από Novasports.gr:Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του στις περιπτώσεις των Ραούλ Λοέ και Μπακαρί Κονέ, για την ενίσχυση του ρόστερ τους, εν όψει της συνέχειας της εφετινής αγωνιστικής σεζόν.
Πηγή: novasports.gr
Στέλνουν Λοέ και Κονέ

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του στις περιπτώσεις των Ραούλ Λοέ και Μπακαρί Κονέ, για την ενίσχυση του ρόστερ τους, εν όψει της συνέχειας της εφετινής αγωνιστικής σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δυο παίκτες έχουν προταθεί στους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι εξετάζονται από τους ιθύνοντες της ομάδας. Ο Λοέ αγωνίζεται ως χαφ και ανήκει στην Οσασούνα, ενώ ο Κονέ αγωνίζεται ως κεντρικος αμυντικός και παίζει στη Μάλαγα.

Παράλληλα, στη λίστα του Λούμπος Μίχελ υπάρχουν και άλλα ονόματα στη σχετική λίστα για τις συγκεκριμένες θέσεις. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θέλουν να τελειώσουν άμεσα οι μετεγγραφές του κεντρικού αμυντικού και του πλάγιου χαφ. Τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζονται για τη ρεβάνς με την Ολιμπίκ Ντόνετσεκ, στην οποία είναι στραμμένη η προσοχή του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, καθώς καταστρώνει τα πλάνα του για το βασικό σχήμα.

Ο Σέρβος τεχνικός θέλει από τους παίκτες του καλύτερη εικόνα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, συγκριτικά με το ματς των «ασπρόμαυρων» στην Ουκρανία. Παράλληλα, θα προσπαθήσει να διορθώσει τα λάθη των παικτών του, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα, εν όψει της ρεβάνς της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...