«Ο Στανόγιεβιτς ξέρει καλύτερα τους παίκτες του»

Από arenafm.gr: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Ιορδανίδης μίλησε στον Arena Fm 89,4 για την εμφάνιση του «Δικεφάλου του Βορρά» με αντίπαλο την Ολιμπίκ Ντόνετσκ αλλά και για το που θέλει ενίσχυση η ομάδα.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο Στανόγιεβιτς ξέρει καλύτερα τους παίκτες του»

Αναλυτικά δήλωσε:

Για τον χθεσινό αγώνα του ΠΑΟΚ

«Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε καλή εμφάνιση με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ, παρόλα αυτά πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα αντέδρασε μετά το γκολ που δέχθηκε από μία πρωτάρα ομάδα στην Ευρώπη, μία νεανική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος με τις αλλαγές του Μπίσεσβαρ και του Ενρίκε, έδωσε μία πνοή ο Στανόγιεβιτς και ήρθε το 1-1. Θεωρώ στη Τούμπα πως ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει πρόβλημα και θα περάσει στην επόμενη φάση».

Για τις απουσίες των Ελλήνων παικτών στο ρόστερ του ΠΑΟΚ:

«Πραγματικά, βλέπουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει με δύο, με έναν ή και με κανέναν Έλληνα παίκτη στη ενδεκάδα και αυτό είναι ένα ανησυχιτικό θέμα. Ο Στανόγιεβιτς ξέρει καλύτερα και θέλω να πιστεύω πως βάζει τους καλύτερους να παίξουν ώστε να πάρει το κατάλληλο αποτέλεσμα. Τώρα όσον αφορά, τους Έλληνες παίκτες αλλά και τις Εθνικές ομάδες που αντλούν παίκτες από τις μεγάλες συλλογικές ομάδες του πρωταθλήματος είναι λίγο ανησυχητικό, όπως και ο Παναθηναϊκός χθες με αντίπαλο την Καμπάλα, είναι πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για την μετριότητα του ΠΑΟΚ ως πρώτο επίσημο:

«Η ενδεκάδα ήταν σχεδόν ίδια, με την περσινή εκτός του Ρέι, που ήρθε τώρα αλλά και του Μακ, παρόλο που ξέρει καλά τον ΠΑΟΚ, όπως και επίσης η αλλαγή του προπονητή. Τώρα, η εμφάνιση δεν ήταν καλή και ήταν προβληματισμένος ο Στανόγειτς, από εκεί και πέρα ήταν καλή η ομάδα είχε κάνει δύο τρία παιχνίδια, είχε καλή άμυνα, ήταν πρωτάρα στη Ευρώπη, απρόβλεπτο μεν αλλά είχε κίνητρο η Ολίμπίκ ώστε να διακριθεί. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ακόμα έτοιμος και θεωρώ πως παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνεται. Θέλει ενίσχυση και θα πρέπει να αλλάξει την εμφάνιση με το προηγούμενο παιχνίδι. Ο επόμενος αντίπαλος στα Play Off θα είναι πιο δύσκολος».

Για την βελτίωση και για το που θέλει ενίσχυση ο ΠΑΟΚ, δήλωσε:

«Ο ΠΑΟΚ θα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Οι παίκτες γνωρίζουν πλέον ο ένας τον άλλον αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού του καθενός. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στον Στανόγεβιτς και ο ΠΑΟΚ θα βελτιωθεί». Αν είναι να έρθει παίκτης που είναι καλύτερος από το υπάρχον ρόστερ, με το καλό να έρθει αλλά πέρσι ήρθε ο Πρίγιοβιτς και ο Ενρίκε που κατευθείαν έδειξαν ένα καλό πρόσωπο και ενσωματώθηκαν στην ομάδα. Τραυματίστηκε ο Γλύκος και ήρθε ένας πολύ καλός τερματοφύλακας ο Ροντρίγκο Ρέι, ο Λεβέκ είναι μία πολύ καλή λύση, νομίζω είναι γεμάτη από παίκτες η ομάδα, αλλά θεωρώ ότι είναι πλήρης ο ΠΑΟΚ. Αν έρθει ένας παίκτης πρέπει να κάνει την διαφορά. Έχει παίκτες ο ΠΑΟΚ. Ίσως χρειαστεί ένας καλός στόπερ και αν μπορούσε ένας πολύ καλός στο κέντρο αλλά και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Λείπει ένας τέτοιος παίκτης».

Για τις υπόλοιπες ομάδες στην Ευρώπη:

«Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός, όχι τόσο στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν έκανε πολλές μεταγραφές και αυτός, φύγανε βασικοί παίκτες όπως ο Κλωναρίδης και ο Μπέργκ αλλά μου άρεσε η ομάδα, είχε ένα νεανικό ρόστερ. Θεωρώ έχει και αυτός ίδιο σχήμα με το περσινό ρόστερ του. Δεν ξέρω τα οικονομικά των «πρασίνων» αλλά δεν έκανε τις ανάλογες μεταγραφές ώστε να παρουσιάσει ένα δυνατό ρόστερ. Εκτός αυτού όμως, έπαιξε καλά, ο κόσμος τον στήριξε, μπορούσε να βάλει ακόμα ένα γκολ, στάθηκε άτυχος. Το 2-0 θα ήταν δίκαιο σκορ και θα πήγαινε πιο εύκολα μέσα στην έδρα της Καμπάλα έτσι ώστε να πάρει την πρόκριση. Επίσης, ο Ολυμπιακός με εντυπωσίασε θετικά και φάνηκε το έργο του προπονητή Χάσι γιατί κατέβασε μία πολύ δυνατή ομάδα, με πάθος, τρεξίματα σε μία δύσκολη έδρα που είχε μόνο μία ήττα σε αυτόν τον τελευταία χρόνο, είχε 24 νίκες και μία ισοπαλία. Όλα αυτά τα παιδιά κάνανε ένα σημαντικό σύνολο και πιστεύω ότι από όλες τις ελληνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός ήταν πιο έτοιμος».

Διαβάστε ακόμη...