Ακόμα μια «ασπρόμαυρη» ακαδημία

Από inpaok.com: Στη Ρόδο βρέθηκε ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος την Πέμπτη 27/7, έτσι ώστε να οριστικοποιήσει την συμφωνία με τον Αστέρα Παστίδας.
Πηγή: inpaok.com
Ακόμα μια «ασπρόμαυρη» ακαδημία

Η εν λόγω ομάδα αναμένεται να ενταχθεί στο «ασπρόμαυρο» δίκτυο ακαδημιών που έχει δημιουργήσει ο Δικέφαλος εδώ και αρκετά χρόνια.

Παρόντων του κ. Πουρλιοτόπουλου, αλλά και του Μιχάλη Χατζηνικήτα προέδρου του Ιάλυσου όπως επίσης και των Μιχάλη Κοσμά, Σάββα Μαραγκοζίδη και εκ των προπονητών των Ακαδημιών Γιώργου Ισκά, συμφωνήθηκε η εν λόγω συνεργασία.

Η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρει:

«Μέσα σε πολύ καλό κλίμα συναντήθηκαν χθες στην Παστίδα, οι εκπρόσωποι του Αστέρα, με τον Βαγγελη Πουρλιοτόπουλο που βρέθηκε για λίγες μέρες στο νησί μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Την πλευρά του Αστέρα σε αυτή την περίπτωση εκπροσώπησαν οι κ.κ. Μιχάλης Κοσμάς, Σάββας Μαραγκοζίδης και ο Γιώργος Ισκάς.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν με κάθε λεπτομέρεια τα των Ακαδημιών του Αστέρα και συμφώνησαν να συνεργαστούν από δω και πέρα, σε όλο το φάσμα των κλιμακίων και των υποδομών.

Όπως έγινε γνωστό κι αφού επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών πλέον, γενικός διευθυντής αυτής της συνεργασίας, θα είναι ο εκ των προπονητών του Ιάλυσου Λάζαρος Θρουμουλόπουλος και τεχνικός υπεύθυνος ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης.

Σε ότι αφορά τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, θα βρίσκεται σε λίγες μέρες ξανά στο νησί μας, προκειμένου να δοθεί συνέντευξη τύπου και να ανακοινωθεί το οργανόγραμμα των δυο πλευρών, αλλά και η φιλοσοφία που θα διέπει τον Αστέρα Π. σε επίπεδο Ακαδημιών. Ο κ. Πουρλιοτόπουλος αναχώρησε χθες για τη Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε ακόμη...