To πιστεύουν οι Ουκρανοί!

Από paok24.com: Εκ των πραγμάτων βάσει της δυναμικότητας των δύο αντιπάλων, ανεξάρτητα από το "προβληματικό" πρόσωπο που έδειξε ο ΠΑΟΚ στο Κίεβο, το 1-1 δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον Δικέφαλο. Στην Ολιμπίκ όμως, πιστεύουν πως μπορούν την ερχόμενη Πέμπτη να κάνουν την έκπληξη...
Πηγή: paok24.com
To πιστεύουν οι Ουκρανοί!

Χαρακτηριστικές, είναι οι δηλώσεις τριών ποδοσφαιριστών της Ολιμπίκ, με τους Μπογκντάνοφ, Τσιμπάλιουκ και Σεστάκοφ να εμφανίζονται αισιόδοξοι...

Αντρέι Μπογκντάνοφ: "Είναι κρίμα που δεν κερδίσαμε. Ήταν μία καλή εμπειρία για εμάς, ο ΠΑΟΚ είναι ένας αξιοσέβαστος αντίπαλος που υπερέχει σε εμπειρία, αλλά είχαμε καλύτερες πιθανότητες να φτάσουμε στη νίκη. Δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Υπάρχει όμως και ο αγώνας ρεβάνς, είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε στην Ελλάδα τον καλύτερο εαυτό μας και θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε πιο μακριά στη διοργάνωση.

Νομίζω πως δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, οι πιθανότητές μας είναι 50-50. Όλα θα κριθούν στη Θεσσαλονίκη. Θέλω να σταθώ στην υποστήριξη που είχαμε από τους οπαδούς μας, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν υπέροχη. Ευχαριστώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήρθαν να μας υποστηρίξουν. Είναι κρίμα που δεν τους ευχαριστήσαμε με μία νίκη. Θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε αυτή τη χαρά στα επόμενα παιχνίδια. Τώρα όλη η σκέψη μας είναι στο παιχνίδι πρωταθλήματος που έρχεται και μετά θα σκεφτούμε και πάλι τον ΠΑΟΚ".

Γεβγένι Τσιμπάλιουκ: "Νομίζω πως παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, κάθε ένας από εμάς έδωσε το 100%. Φυσικά, είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά τώρα γνωρίζουμε καλύτερα τον αντίπαλό μας. Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι, θα γίνει στην Ελλάδα. Είμαι σίγουρος πως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και πως θα είμαστε ικανοί να εκπλήξουμε τον ΠΑΟΚ.

Ήταν πολύ ενδιαφέρον το ότι αντιμετώπισα τον Σάκχοφ, είναι ένας πολύ ικανός ποδοσφαιριστής και πραγματικός επαγγελματίας. Ο αντίπαλός μας εχει μεγάλη εμπειρία, όμως θεωρώ πως κυριαρχήσαμε στη μεσαία γραμμή και δεν αφήσαμε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να κάνουν το παιχνίδι τους".

Σεργκέι Σεστάκοφ: "Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, ο προπονητής μας είπε πως παίζουμε καλά, πως μπορούμε να κερδίσουμε αυτή την ομάδα και πως δεν πρέπει να τη φοβόμαστε. Μας είπε πως χρειάζεται να προσθέσουμε πράγματα στην επίθεση και πως θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό συνέβη. Θα μπορούσαμε βέβαια να παίξουμε ακόμα πιο επιθετικά και να σκοράρουμε και άλλο γκολ.

Δημιουργήσαμε πολλά πράγματα, αλλά δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Τα πράγματα στον δεύτερο αγώνα θα είναι δύσκολα, επειδή ο ΠΑΟΚ είναι διάσημος για τους οπαδούς του. Όμως, εάν καταβάλλουμε τη μέγιστη προσπάθεια, σίγουρα θα φτάσουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Διαβάστε ακόμη...