«Είναι παγίδα το παιχνίδι, πρέπει να υπερβάλλει ο ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr : Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου μίλησε για το πρώτο παιχνίδι με την Ολιμπίκ και τον Στανόγιεβιτς
Πηγή: metrosport.gr
«Είναι παγίδα το παιχνίδι, πρέπει να υπερβάλλει ο ΠΑΟΚ»

Παγίδα χαρακτήρισε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ολιμπίκ στο Κίεβο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League ο Μιχάλης Ιορδανίδης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου αναφέρθηκε στις χθεσινές (26/7) δηλώσεις του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς τονίζοντας ότι δεν μπορεί να καταλάβει το σκεπτικό του Σέρβου τεχνικού αφού οι στόχοι της ομάδας είναι ίδιοι κάθε χρόνο.

Επιπλέον, εξέφρασε την έκπληξη του για το αποτέλεσμα που πήρε ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Ιορδανίδης για:

- τη δήλωση του Στανόγεβιτς: «Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι κάθε χρόνο το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και η διάκριση στην Ευρώπη. Αυτοί οι στόχοι είναι οι ίδιοι είτε έχει ρόστερ είτε όχι. Ίσως περιμένει να δει εάν θα έρθουν δυο τρεις ποδοσφαιριστές στο τέλος και θεωρεί πως έτσι αλλάζουν οι στόχοι. Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό του όμως. Ο ΠΑΟΚ είναι συμβιβασμένος με τους στόχους αυτούς. Μίχελ, Στανόγεβιτς και Σαββίδης έχουν κάνει προγραμματισμό για να πάρουν παίκτες εκεί που πονάει η ομάδα. Οι μεταγραφές μέχρι στιγμής είναι λιγοστές και ο ΠΑΟΚ στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι θα βασιστεί στα 9/11 της περσινή ομάδα. Έχουμε ένα νέο προπονητή με σχεδόν ίδιο ρόστερ με πέρυσι. Αυτό είναι καλό, δείχνει ότι η ομάδα έχει συνέχεια, παίζει το γνωστό ποδόσφαιρο, ένα ποδόσφαιρο κυριαρχίας και το θέμα είναι να μπαίνουν τα γκολ. Έχει και μια καλή τριάδα μπροστά».

- το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι: «Ο Ολυμπιακός με εντυπωσίασε γιατί ήρθαν έξι νέοι παίκτες, παιδιά που έπαιζαν σε μικρότερες κατηγορίες και τα οποία μπήκαν και έδωσαν το 100%. Ήταν σημαντικό. Με αιφνιδιάσε, δεν το περίμενα ότι θα κέρδιζε με 3-1 στην έδρα της Παρτιζάν. Πρέπει να δούμε έτσι και τον ΠΑΟΚ σήμερα. Έχει μεγάλη δυσκολία το παιχνίδι. Είναι παγίδα το παιχνίδι. Πρέπει να υπερβάλλει ο ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...