Η εκτίμηση του Μίχελ για το αποψινό ματς

Απο novasports.gr : Οπως ήταν αναμενόμενο, από την ώρα της άφιξης του Π.Α.Ο.Κ. στο Κίεβο οι Μίχελ, Μάτος, Σαχόφ βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω του παρελθόντος τους στην Ουκρανία.
Πηγή: novasports.gr
Η εκτίμηση του Μίχελ για το αποψινό ματς

Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» ρωτήθηκε σχετικά με την επικείμενη αναμέτρηση και τοποθετήθηκε σχετικά καταθέτοντας την άποψή του. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βασικός μας στόχος είναι να πάρουμε αποτέλεσμα που θα μας δώσει την ευκαιρία να παίξουμε με ηρεμία τον δεύτερο αγώνα και να προκριθούμε.

Η Ολιμπίκ έχει ένα καλό πρότζεκτ. Ακόμη κι όταν ήταν στη δεύτερη κατηγορία, ήταν σ’ αυτή τη βάση. Είχαν μια πολύ καλή νοοτροπία, η ομάδα εργάζεται με νέους παίκτες για να χτίσει ομάδα». Και ολοκλήρωσε ως εξής: «Δυστυχώς, η κατάσταση έχει αναγκάσει τους ανθρώπους να πάνε μακριά από το Ντόνετσκ. Τώρα η Ολιμπίκ συγκεντρώνει νέους παίκτες που είναι ελεύθεροι, προσπαθεί να δημιουργήσει μια καλή ομάδα. Η Ολιμπίκ βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία κι έπαιξε πολύ καλά στα δύο πρώτα της παιχνίδια. Συνεπώς και για μας δε θα είναι εύκολο το ματς».

Διαβάστε ακόμη...