Ώρα Χαραλαμπόπουλου και Μουράτου στον ΠΑΟΚ

Από basketplus.gr : Τις επόμενες μετεγγραφικές του κινήσεις εξετάζει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει βάλει στο στόχαστρο τους Νέους της Εθνικής που κατέκτησαν για μία ακόμα φορά την Ευρώπη.
Πηγή: basketblog.gr
Ώρα Χαραλαμπόπουλου και Μουράτου στον ΠΑΟΚ

Σε αναβρασμό βρίσκεται ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ, με τον προπονητή της ομάδας, Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων και να αφοσιώνεται αποκλειστικά στον προγραμματισμό της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, οι δύο πρώτοι στόχοι των "ασπρόμαυρων" δεν είναι άλλοι από τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Βασίλη Μουράτο. Ο καλύτερος παίκτης του φετινού Ευρωμπάσκετ Νέων δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, όμως έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί κάπου αλλού ως δανεικός προκειμένου να έχει ρόλο και αυξημένα λεπτά συμμετοχής. Το πλάνο του Ηλία Παπαθεοδώρου για τον ΠΑΟΚ τον έχει πείσει και θέλει να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης για αυτή τη σεζόν και ουσιαστικά περιμένει το "οκ" από τον Παναθηναϊκό για να προχωρήσει ο μονοετής δανεισμός του.

Η δεύτερη περίπτωση, αυτή του Βασίλη Μουράτου, φαντάζει πιο απλή. Ο γκαρντ των Νέων της Εθνικής αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Ψυχικού όντας δανεικός από τον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι των "ερυθρόλευκων" αποφάσισαν να λύσουν το συμβόλαιο του παίκτη και πλέον ο 20χρονος είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί μόνος του το μέλλον του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του basketblog.gr, ο Μουράτος αποτελεί επιθυμία του Παπαθεοδώρου και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να υπογράψει το συμβόλαιο του. Το πιο πιθανό βέβαια για τη συνέχεια είναι να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Basket League προκειμένου να έχει υψηλό χρόνο συμμετοχής, όντας μία επένδυση για το μέλλον.

Διαβάστε ακόμη...