Νέες επαφές αύριο

Από paok24.com : Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς έχει ξεκινήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ψάχνουν την μεταγραφική λίστα για τις επόμενες κινήσεις.
Πηγή: paok24.com
Νέες επαφές αύριο

Η έλευση του Ηλία Παπαθεοδώρου στη Θεσσαλονίκη φέρνει και εξελίξεις στα μεταγραφικά για τον ΠΑΟΚ που θέλει να κλείσει το ρόστερ του μετά και τις κινήσεις των Ντίλαρντ, Ζάρα και Τζόουνς.

Ο προπονητής της ομάδας και πλέον πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών στο Ηράκλειο, είχε ραντεβού με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας Τέλη Ζουρνατζίδη όπου εξετάστηκαν όλα τα μεταγραφικά ζητήματα, όπως αυτό του σέντερ, αλλά και του περιφερειακού που θα αγωνίζεται κυρίως στη θέση "3".

Επίσης στη συζήτηση των δύο ανδρών έγινε και η απαραίτητη συζήτηση των δύο ανδρών σχετικά με το αγωνιστικό πλάνο που θα ακολουθήσει ο Δικέφαλος, αλλά και τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Αυτή την στιγμή το ρόστερ του ΠΑΟΚ αποτελείται από 7 έμπειρος παίκτες, συν το νεαρό Καραμανώλη και έτσι είναι φανερό ότι η ομαδα του Δικεφάλου θα προχωρήσει σε 4-5 μεταγραφικές κινήσεις.

Διαβάστε ακόμη...