Με «4-3-3» και πίεση ο ΠΑΟΚ

Από gazzetta.gr: Η κάμερα του gazzetta.gr κατέγραψε την σύντομη ομιλία του Σέρβου τεχνικού προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν από την τελευταία προπόνηση στο Κίεβο.
Πηγή: gazzetta.gr
Με «4-3-3» και πίεση ο ΠΑΟΚ

Με «4-3-3» και πίεση ο ΠΑΟΚ

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σε μια γωνιά του «Ντινάμο Στάντιουμ» και πριν από την έναρξη της προπόνησης τους ζήτησε συγκέντρωση στο στόχο. Ο «Δικέφαλος» ξεκινάει επίσημα τη σεζόν 2017-18 από το Κίεβο, απέναντι στην άσημη κι αδύναμη Ολιμπίκ Ντόνετσκ, κι όπως είπε ο Σέρβος προπονητής στην σύντομη ομιλία του «αύριο έχουμε ένα παιχνίδι, επίσημο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ξεκινήσουμε δυνατά και με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν».

Η προπόνηση στο γήπεδο της Ντιναμό Κιέβου, που την ίδια ώρα αγωνιζόταν κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις στο Ολυμπιακό Στάδιο της ουκρανικής πρωτεύουσας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να είναι εκεί και να παρακολουθούν την αναμέτρηση, κύλησε σε χαλαρούς ρυθμούς.

Λίγο πολύ ο Στανόγεβιτς έχει καταλήξει στα πλάνα του. Ο «Δικέφαλος», εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα παραταχθεί με το Ροντρίγκο Ρέι κάτω από τα δοκάρια (το θέμα με το διαβατήριο και το πιστοποιητικό μεταγραφής ξεπεράστηκε και δηλώθηκε κανονικά ως κοινοτικός στη λίστα της ΟΥΕΦΑ) και τους υπόλοιπους δέκα σε σχηματισμό «4-3-3».

Η τετράδα της άμυνας (Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λεβέκ) δε χαλάει, μετά και το φιλικό κόντρα στην Ανόρθωση, οι τρεις εσωτερικοί χαφ θα είναι οι Κάνιας, Σάχοφ, Τσίμιροτ (ο Πέλκας θα ξεκινήσει μόνο αν ο Στανόγεβιτς πάει σε πιο επιθετικό στυλ ανάπτυξης) και μπροστά η δύναμη του πυρός με Κάμπος, Μακ και Πρίγιοβιτς.

Διαβάστε ακόμη...