Δεν ξεχνά τον Σαμπράνο, αποφασίζει για Καφού

Από metrosport.gr : Ο ΠΑΟΚ δεν έχει «ξεχάσει» τον θηριώδη Περουβιανό στόπερ της Ρούμπιν Καζάν ενώ αποφασίζει άμεσα για τον Πορτογάλο μέσο της Λοριάν
Πηγή: metrosport.gr
Δεν ξεχνά τον Σαμπράνο, αποφασίζει για Καφού

Επιθυμία της οικογένειας Σαββίδη όπως σημειώσαμε τις τελευταίες μέρες στη «Μ» είναι ο ΠΑΟΚ να επιδιώξει να κλείσει συμφωνίες με παίκτες που είναι ψηλά στη σχετική λίστα των στόπερ και μέσων μετά την προεργασία που έχει γίνει. Χθες Τρίτη (25/5) αναλύσαμε τα δεδομένα για την περίπτωση του Κάρλος Σαμπράνο.

Ο ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή είχε δείξει ενδιαφέρον παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει η μεταγραφή για τον οποία είχε κινητοποιηθεί και ο Τσιστιακόφ που πλέον όμως δεν εμπλέκεται. Σύμφωνα με πληροφορίες η προσπάθεια του ΠΑΟΚ δεν έχε σταματήσει για τον Περουβιανό άσο της Ρούμπιν Καζάν όπου την περασμένη σεζόν μέτρησε 21 συμμετοχές, ενώ συνολικά μετρά 35 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας σκοράρει και τέσσερα γκολ. Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε τον Μακ από τη Ζενίτ χειριζόμενος αποκλειστικά τις διαπραγματεύσεις και δεν αποκλείεται να κάνει το ίδιο και με τη διοίκηση της Ρούμπιν. Ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ είναι και αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση για τον Καφού της Λοριάν. Τα οικονομικά δεδομένα είναι γνωστά: η γαλλική ζητά 1,5 εκ. ευρώ περίπου ενώ ο παίκτης ετησίως θα έχει αποδοχές που θα ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ.

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη αύριο στο Κίεβο για να δει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ολιμπίκ αναμένεται να επισπεύσει και τις εξελίξεις στα μεταγραφικά.

Διαβάστε ακόμη...